Hawaii Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Witam Wiec moj problem polega na tym, ze razem z neostrada 512 zakupilem bezprzewodowoy modem SAGEM F@st 1400W, wszystko byloby super gdyby nie jedna rzecz. Kiedy jestem podlaczony do internetu i mam np zamiar pograc w counter strike i moj brat jest rowniez polaczony i slucha internetowego radia mam zarabiste skoki pinga i nie tylko :x Krotko mowiac chodzi mi o rozwiazanie problemu jak podzielic lacze na tym routerze przy neostradzie 512 kiedy jestem podlaczony tylko ja abym korzystal z calego dobrobytu lacza a kiedy ja + moj brat router dzielil lacze miedzy nas po rowno (2 x 256) ? Edytowane 2 Lipca 2005 przez Hawaii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 ale to normalne. Niech brat nie tyka sie w ogole dostepu do internetu jak grasz w cos. Jak dzili po rowno 2x512 jak masz neo 512???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...