Yeti666_PL Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Na początku chodzi super, ale po pewnym czasie (1-2 h.) zabiera 99% CPU i jak chcę uruchomić coś innego to komp mi przycina. I tak już cały czas później. No i oczywiście nic dobrego jak mi CPU na max. wydajności non stop pracuje. Czym to może być spowodowane ? Edytowane 26 Listopada 2005 przez Yeti666_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 moze zmień ver. emule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 dlatego nie uzywam emule :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 dlatego uzywam wersji 0.95b :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Najwidoczniej ta wersja ma skopany kod i powoduje takie cos. Zainstaluj inna/nowsza wersje i zobacz czy tez takie cos sie dzieje. Zobacz takze Emule+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti666_PL Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 W międzyczasie zmieniłem zmieniłem wersję emula, formatowałem HDD parę razy, zmieniłem SP 1 na SP 2 i to samo. Myślicie, że może to wynikać z ustawień źródełek? Ilość źródeł na plik robię 666 a ilość połączeń 3000 :) Ale przeważnie jak coś ściągam - załóżmy 7 plików to wszystkich źródełek będzie z 1200. Mam neo 512\128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 mam ta sama neo, u mnie zrodelka i polaczenia ustawione na 6000 i mnie tam nic sie nie dzieje, moja wersja emule to 0.46c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...