Hakunamatata Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Witam! Mam pewien...problem :/ Otóż nie wiem, jak nagrać na płytę DVD dokumentów takich jak gry czy filmy. Chcę płytę DVD po prostu potraktować jako "pojemnik" na potrzebne mi rzeczy. Czy jest możliwość zwyczajnego nagrywania plików na płyty DVD? Bo kombinuję różnymi programami i nie umiem dojść do tego... :/ Proszę o pomoc! Z góry dziękuję! Pozdrawiam! Edytowane 1 Lipca 2005 przez Hakunamatata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Rożnymi programami tzn, jakimi? Można nagrywać dane tak jak na CD. Ja używam do tego Nero. Dajesz DVD-ROM (ISO) i potem wybierasz albo multisesja, albo standardowe nagranie. I dalej jak przy nagrywaniu CD postępujesz. Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to pisz, postaram się tu zajrzeć:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Już po sprawie. Dzięki za wskazówki! [Temat OFFLINE] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 wlasnie, kolega mowil o "pojemniku na dane"... zdaje mi sie ze da sie sformatowac dvd-rw w trybie mount rainier i wtedy windows go widzi i czyta/pisze na nim tak jak na pendrive, a wiec fajna sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 a ktore nagrywary obsluguja mount rainiera? bo NEC 3540A nie zabasrdzo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 u mnie Nero InfoTool tez mowi ze moje ND-3540A nie obsluguje MR... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...