Mrugacz Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Witam, mam problem mam dvd-rom LG DVD-ROM DRD8160B rom nie czyta mi plyt dvd cd+r dlaczego??? filmy wszystko dzialaja tylko nie to :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: moze jakies sterowniki? caly dzien kombinuje i nic nie moge wykombinowac prosze o pomoc z gory dziekuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Płyt dvd cd+r? Może nie czyta ich, bo takich nie ma?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 sry pomylka Dvd+r Dlaczego nie moge tego odpalic bardzo mi zalezy na tym jest jakies rozwiazanie niz kupienie nowego dvd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nie czyta płyt DVD+R bo poprostu najzwyczajniej ten napęd takich nie obsługuje. Z płyt dvd tylko te z minusem czyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 nie zdziwiłbym sie jak nie bedzie czytac takze niektorych dvd-r... niektore napedy tak maja, a lg szczegolnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrugacz Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 wiec nowe dvd musze kupic? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...