Skocz do zawartości
DJ Beavis

Jaki Mam Wybrać Procesor?

Jaki Mam Wybrac Procesor?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki Mam Wybrac Procesor?

• - AMD Athlon64 3700+/1024/400/s754
      17
    • - Intel P4 640 EM64T HT 3200/2MB/800/s775
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem pewny jaki mam kupić procesor mam do wyboru:

- AMD Athlon64 3700+/1024/400/s754

- Intel P4 640 EM64T HT 3200/2MB/800/s775

Cale życie mialem Pentiuma ale sam już nie wiem :?

I jeszcze jedno pytanie w razie zakupu Pentiuma on ma w sobie wentylator ale czy on wystarczy czy będe musial dokupić jakiś lepszy a jak tak to jaki ???

Edytowane przez DJ Beavis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atari 65XE............. zamiast tego

:mur:

edit:

do pana nizej, wiem co to atari... ale tak miales przynajmniej szanse zablysnac wiedza :mur:

Edytowane przez Sir_ice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wachaj sie bierz AMD. W intelu będziesz miał często spadki fps-ów np. w doomie, w porckach amd nie ma tego problemu, porcki amd sa lepsze do gier niz intel.

PS: chłodzenie standartowe do tego pentiuma wystarczy jeśli lubisz wysokie temperaturki i HAŁAS. Jeśli nie i zalezy ci tez na OC to kupuj pentagrama 100cu+(albo większego ale to zalezy jaką amsz obudowę czy się zmieści)

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wachaj sie bierz AMD. W intelu będziesz miał często spadki fps-ów np. w doomie, w porckach amd nie ma tego problemu, porcki amd sa lepsze do gier niz intel.

PS: chłodzenie standartowe do tego pentiuma wystarczy jeśli lubisz wysokie temperaturki i HAŁAS. Jeśli nie i zalezy ci tez na OC to kupuj pentagrama 100cu+(albo większego ale to zalezy jaką amsz obudowę czy się zmieści)

pozdro

1523955[/snapback]

ooo następny znawca :D tia i rozumiem że na amd założy chłodzenie intela :lol: zaprawdę ci powiadam wciśnij trzy klawisze razem alt+ctrl+del i może Pan natchnie twój nieskażony umysł jakąś myslą :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi