szuwaros Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) witam. taki problem mam: zostawiłęm kompa na jakisz czas (niestety bez wentylatorow chłodzących dyski). kiedy wrociłem był juz po restercie i nagle system stwierdził że jeden z dyskow samsung 40gb sv0411n jest niesformatowany.Dostep do danych jest niemożliwy probowałem odzyskać dane przez easy recovery ale nie wszystko sie odnajduje albo znajduje pourywane pliki czy jest jakiś sposób żeby "przekonać" moj dysk że tam jest system plików fat 32? bo nic nie ruszyłem na tym uszkodzonym dysku dane tam sa ale komp nie potrafi tego skumać bede wdzieczny za kązdą pomoc pozdrawiam szuwaros Edytowane 1 Lipca 2005 przez szuwaros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Zmień tytuł tematu. A jak już zmienisz zobacz jak dysk widziany jest w DOSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...