Hanu Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) Poszukuję solidnego oprogramowania do ewidencji sprzętu komputerowego w dużej firmie, Na rynku jest trochę tego, ale nijak nie mam rozeznania w ich funkcjonalności. Jesli ktokolwiek miałby jakieś wskazówki co do konkretnego programu proszę o info. Edytowane 1 Lipca 2005 przez Hanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 W pracy uzywam do tego celu Uplook.net. Doskonaly polski program. Monitorowanie niegrzecznych uzytkownikow, pelne statystyki pracy, dokladny audyt sprzetu oraz oprogramowania. Zapoznaj sie z wersja demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) W pracy uzywam do tego celu Uplook.net. Doskonaly polski program. Monitorowanie niegrzecznych uzytkownikow, pelne statystyki pracy, dokladny audyt sprzetu oraz oprogramowania. Zapoznaj sie z wersja demo. mam takie pytanie chce by wyswietlilo mi czy dany komputer ma legalne oprogramowanie cos w stylu np. DODAJ USUN PROGRAMY - jest lista, obok bylo by napisane czy program jest zarejestrowany, jaki ma serial [cd key] zainstalowalem wersje demo, robie zgodnie z opisem [ http://www.aplusc-systems.com/apc-poradnik-pl.html#7 ]jednak nie wyswietla mi nic w audicie czy to przez wersje demo? wogole po kliknieciu na ikonke komputera nie pojawia sie czerwona kropka ["Połączenie z Agentem sygnalizowane jest czerwonym punktem przy ikonie komputera"] wogóle czy jest coś tańszego nie potrzebuje az tylu opcji Edytowane 27 Lipca 2007 przez hardwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...