Skocz do zawartości
Hanu

Program Do Ewidencji Sprzętu Komputerowego

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję solidnego oprogramowania do ewidencji sprzętu komputerowego w dużej firmie, Na rynku jest trochę tego, ale nijak nie mam rozeznania w ich funkcjonalności. Jesli ktokolwiek miałby jakieś wskazówki co do konkretnego programu proszę o info.

Edytowane przez Hanu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pracy uzywam do tego celu Uplook.net. Doskonaly polski program. Monitorowanie niegrzecznych uzytkownikow, pelne statystyki pracy, dokladny audyt sprzetu oraz oprogramowania. Zapoznaj sie z wersja demo.

mam takie pytanie

chce by wyswietlilo mi czy dany komputer ma legalne oprogramowanie

cos w stylu np. DODAJ USUN PROGRAMY - jest lista, obok bylo by napisane czy program jest zarejestrowany, jaki ma serial [cd key]

zainstalowalem wersje demo, robie zgodnie z opisem [ http://www.aplusc-systems.com/apc-poradnik-pl.html#7 ]jednak nie wyswietla mi nic w audicie

czy to przez wersje demo?

wogole po kliknieciu na ikonke komputera nie pojawia sie czerwona kropka ["Połączenie z Agentem sygnalizowane jest czerwonym punktem przy ikonie komputera"]

wogóle czy jest coś tańszego

nie potrzebuje az tylu opcji

Edytowane przez hardwin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi