Barty Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 www.eteria.pl Ciekawi mnie oferta tej firmy, a dokladnie dostep internetowy jaki oferuja. Mial juz ktos z nimi stycznosc? Eteria.net jest marką stworzoną przez Stowarzyszenie Twórców Internetowych i prowadzoną przez spółkę Elita.pl S.A., zarejestrowaną w KRS pod numerem 116905, REGON: 891009459, NIP: 886-24-28-852. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Też jestem bardzo ciekawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neho Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Też jestem bardzo ciekawy :) 1524331[/snapback] Nie spotkalem sie jeszcze z ta firma:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Na moj gust to jakas kolejna sciema. Chociazby z tego wzgledu, ze w dziale umowa nie ma wzoru umowy do pobrania i zadnych informacji technicznych o tym laczu. Jesli chcesz sie przekonac jak jest naprawde popros o przeslanie wzoru umowy i ewentualnie regulaminu na maila (choc stawiam na to, ze nie doczekasz sie odpowiedzi :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja wysłałem do nich maila. Zobaczymy czy odpiszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 :blink: <wow> :blink: 1. Na jakiej zasadzie dziła ten net bo określenie "INTERNET BEZPRZEWODWY" troche mało precyzyjne to radiówka,satelita czy jeszcze coś innego ? 2. Jak z ich dostępnością ? 3. Jakie pingi ? 4. Jakieś inne ograniczenia ? Jak ktoś to założy to niech sie podzieli informacjami.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 40zł za 2mb/s, a ja płacę 56zł za 64kb/s gwarantowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 tiaaa 2Mbps za 40zeta..... tylko na ile osób jeszcze korzysta z tego 2mega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 tak oczywiście że 2 mbity tylko że zapewne jest to łącze dziarżawione przez tą firmę a do niego podłączą naiwnych np 400 klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Mniam. Ja chce cos wiedziec. Jak to jest taka predkosc jak pisza za takie pieniadze to ja to biore. I jeszcze mnie ciekawi na jakich zasadach, jaki sprzet i gdzie dostepne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Na oficjalnej stronie Eterii jest napisane: "Internet o przepustowości do 2mb/s na użytkownika bez żadnego limitu ściągania." 40zł miesięcznie za 2mb/sek,bez limitu,to by była prawdziwa REWOLUCJA!! Edytowane 10 Lipca 2005 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Napisałem do nich maila 9 dni temu i wciąż milczą. Może wy też wyślecie do nich maila może komuś w końcu odpiszą ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja wysłałem do nich maila. Zobaczymy czy odpiszą. 1524405[/snapback] odpisali ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...