Skocz do zawartości
Kessel

Dlaczego Nie Nalezy Ufac ...

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety, ale taka jest prawda, niektorzy chwala sie, że mają bóg wie co, a jak ktoś powie pokaż, albo udowodnij to ściemniają, oszukują, wymigują się. Chciałbym zdemaskowć tutaj jedną osobę, która, ąż nad to była z "selekcji" i wyższej półki:

LINK

Prosze, oblookajcie ten temat od poczatku

Znacie jakieś podobne przypadki ?

Edytowane przez Kessel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam czlowieka nawet.

Ale mam kolege, ktory jest chyba na cos chory bo opowiada nie pytany takie historie, ze az dziw sie bierze skad mu to do glowy przychodzi.

Nie, nie jest malolatem, przed 30 jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahaha zabiło mnie to :lol: :lol: a wierzycie ze mój GF2mx ma rdzen od 7800?? wczoraj przelutowałem, tą chińską lutownicą za 15zł :) i w 3d marku 2005 mam 13598 pkt. ale fotek niestety nie dam bo aparat wyleciał przez okno porwany przez dwa wróble.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam czlowieka nawet.

Ale mam kolege, ktory jest chyba na cos chory bo opowiada nie pytany takie historie, ze az dziw sie bierze skad mu to do glowy przychodzi.

Nie, nie jest malolatem, przed 30 jest.

1524364[/snapback]

Sposób popisania sie przed znajomymi, dowartosciowanie sie w czyichś oczach, zabłyśniecie swoimi osiągami, kasą, sprzętem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buahahahaha zabiło mnie to :lol: :lol: a wierzycie ze mój GF2mx ma rdzen od 7800?? wczoraj przelutowałem, tą chińską lutownicą za 15zł  :)  i w 3d marku 2005 mam 13598 pkt. ale fotek niestety nie dam bo aparat wyleciał przez okno porwany przez dwa wróble.

1524391[/snapback]

Zdarza sie :D

NO uzytkownicy oc-serwis czyzbyscie wyzywali na wojne tweaka ?? :legal: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm bajkoland powiadacie  <_<

1524385[/snapback]

Żal im [gluteus maximus] ściska.

A co w takiej sytuacji najlepiej zrobic ?

Stracic resztki kultury i obrazac po najniższej lini oporu :)

Dziecinne zachowanie.

Edytowane przez Buzzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oceniajcie wszystkich tylko po jednostkach! Na forum przebywa wiele osob. Byc moze niektorzy maja jakies zle przezycia z waszego forum.... nie wnikam. Sorry jesli kogos z was urazono, ale kazdy pisze co chce i takie sa efekty. Jak juz pisalem link zamiescilismy tutaj w celu zdemaskowania uzytkownika Miravo, ktory to ma niezwykle bujna wyobraznie... a nie wywolania jajkiejs wojny! Peace...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może być właśnie tak jak SuNsHinE, ktoś ma niemiłe wspomnienia związne z "tłikiem" w końcu na każdym forum/vortalu są tylko ludzie którzy jak wiadomo są rózni.

NO uzytkownicy oc-serwis czyzbyscie wyzywali na wojne tweaka ?

Wydaje mi się, że serwisy/fora internetowe powinny sie wspomagać a nie toczyć ze sobą wojny, jedostka nie decuduje o całości. Jednak jak juz wspomniałem, jesteśmy ludzmi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

''tfik'' powiadają :lol:

wiecie ja na boxowym coolerze aż do 4 GhZ mojego Durona nie wykrecilem, ale blisko bylo ! :D :lol: a jak każdy wie z A64 tylko felerne egzemplarze nie idą na 4 Ghz, serio :mellow:, aha mowie cały czas o boxowym ''kuleże'' i standardowym napieciu :icon_exclaim: :blurp:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm bajkoland powiadacie  <_<

[/img]http://img225.imageshack.us/img225/820/bajkoland3qo.th.jpg[/img]

uhuhu :D grubo powiadam :P widze ze niektorzy uzytkowinicy z oc-forum zostali skrzywdzeni :P

jak ten koles ma nick na tweak.pl ? : x

thx Onio :-)

Edytowane przez ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1524509[/snapback]

oj też chciałbyś taki mostek SLI :P oczywiście z selekcji :wink:

A co do wojny z Tweakiem, to wcale jej nie chcemy :rolleyes:

Wygląda na to, że tak. Edytowane przez sheldon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL znam takiego kolesia co tez cisnie bajki nie z tej ziemi.

Jego wojek plywa seaquest'em, a lata airwolf'em :lol:

A co do miravo to nie mam pytan, chlopak dowartosciowac sie chcial chyba. Tylko po co i czym??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My tesh nie.

Ten zestawik z tego drugiego sygi (z tweaka) jest bardziej prawdopodobny....chociaż tacy bajkarze to siedzą na P166 :lol:

Znam osobiście tesh jednego (wielkiego dzieciaka) ktory wlasnie takie bajki pisze. "Jego ojciec ma 100 komorek, on ma najnowszy komputer (lamptop) ktory jest i tak duzo lepszy od innych itp. Co najsmieszniejsze gosciu mieszka w akademiku :lol: :lol: :lol: !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi