Kessel Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) No niestety, ale taka jest prawda, niektorzy chwala sie, że mają bóg wie co, a jak ktoś powie pokaż, albo udowodnij to ściemniają, oszukują, wymigują się. Chciałbym zdemaskowć tutaj jedną osobę, która, ąż nad to była z "selekcji" i wyższej półki: LINK Prosze, oblookajcie ten temat od poczatku Znacie jakieś podobne przypadki ? Edytowane 1 Lipca 2005 przez Kessel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuNsHinE Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 O sprzecie Mirava to juz legndy kraza. Ale jak jego stary "wywala 70k rocznie na same wyjazdy" (pewnie zaoszczedzil tyle kupujac pietruszke w Tesco :lol: ) to ma sie kasy na wszystko...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie znam czlowieka nawet. Ale mam kolege, ktory jest chyba na cos chory bo opowiada nie pytany takie historie, ze az dziw sie bierze skad mu to do glowy przychodzi. Nie, nie jest malolatem, przed 30 jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kessel Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 tzw bajkopisarze ... Nie ważne czy go znasz, ale chwalić się bo "nie widzą Ciebie w necie" to przesada. BTW) Mam słonia w karafcce, wierzycie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuNsHinE Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) Nie znam czlowieka nawet.Koles jest rowniez uczestnikiem waszego forum. Totez link zamieszczony zostal ku przestrodze! Edytowane 1 Lipca 2005 przez SuNsHinE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 A jaką ma xywke ? i dlaczego forum oc-serwis obraza forum tweaka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 hm bajkoland powiadacie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 buahahahaha zabiło mnie to :lol: :lol: a wierzycie ze mój GF2mx ma rdzen od 7800?? wczoraj przelutowałem, tą chińską lutownicą za 15zł :) i w 3d marku 2005 mam 13598 pkt. ale fotek niestety nie dam bo aparat wyleciał przez okno porwany przez dwa wróble. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 A mi sie jakies krzaczki otwieraja zamiast strony :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie znam czlowieka nawet. Ale mam kolege, ktory jest chyba na cos chory bo opowiada nie pytany takie historie, ze az dziw sie bierze skad mu to do glowy przychodzi. Nie, nie jest malolatem, przed 30 jest. 1524364[/snapback] Sposób popisania sie przed znajomymi, dowartosciowanie sie w czyichś oczach, zabłyśniecie swoimi osiągami, kasą, sprzętem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 buahahahaha zabiło mnie to :lol: :lol: a wierzycie ze mój GF2mx ma rdzen od 7800?? wczoraj przelutowałem, tą chińską lutownicą za 15zł :) i w 3d marku 2005 mam 13598 pkt. ale fotek niestety nie dam bo aparat wyleciał przez okno porwany przez dwa wróble. 1524391[/snapback] Zdarza sie :D NO uzytkownicy oc-serwis czyzbyscie wyzywali na wojne tweaka ?? :legal: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) hm bajkoland powiadacie <_< 1524385[/snapback] Żal im [gluteus maximus] ściska. A co w takiej sytuacji najlepiej zrobic ? Stracic resztki kultury i obrazac po najniższej lini oporu :) Dziecinne zachowanie. Edytowane 1 Lipca 2005 przez Buzzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuNsHinE Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie oceniajcie wszystkich tylko po jednostkach! Na forum przebywa wiele osob. Byc moze niektorzy maja jakies zle przezycia z waszego forum.... nie wnikam. Sorry jesli kogos z was urazono, ale kazdy pisze co chce i takie sa efekty. Jak juz pisalem link zamiescilismy tutaj w celu zdemaskowania uzytkownika Miravo, ktory to ma niezwykle bujna wyobraznie... a nie wywolania jajkiejs wojny! Peace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kessel Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Może być właśnie tak jak SuNsHinE, ktoś ma niemiłe wspomnienia związne z "tłikiem" w końcu na każdym forum/vortalu są tylko ludzie którzy jak wiadomo są rózni. NO uzytkownicy oc-serwis czyzbyscie wyzywali na wojne tweaka ?Wydaje mi się, że serwisy/fora internetowe powinny sie wspomagać a nie toczyć ze sobą wojny, jedostka nie decuduje o całości. Jednak jak juz wspomniałem, jesteśmy ludzmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Fotka wstawiona przez Sheldon'a z tekstem "Znalazłem przypadkowo jego CONFIG'a w necie..." powaliła mnie na ziemię. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 ''tfik'' powiadają :lol: wiecie ja na boxowym coolerze aż do 4 GhZ mojego Durona nie wykrecilem, ale blisko bylo ! :D :lol: a jak każdy wie z A64 tylko felerne egzemplarze nie idą na 4 Ghz, serio :mellow:, aha mowie cały czas o boxowym ''kuleże'' i standardowym napieciu :icon_exclaim: :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) hm bajkoland powiadacie <_< [/img]http://img225.imageshack.us/img225/820/bajkoland3qo.th.jpg[/img] uhuhu :D grubo powiadam :P widze ze niektorzy uzytkowinicy z oc-forum zostali skrzywdzeni :P jak ten koles ma nick na tweak.pl ? : x thx Onio :-) Edytowane 1 Lipca 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) ??????? wyrzuć obrazek z quote bo modki rozdają dzisiaj % !! No więc pod jakim nickiem dziala bajkopisarz? Edytowane 1 Lipca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuNsHinE Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 No więc pod jakim nickiem dziala bajkopisarz? 1524562[/snapback] MIRAVO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 To sie nazywa Mitomanizm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 LOL, najlepsze było z tym zdjęciem z google ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 MIRAVO 1524584[/snapback] ALE NA TWEAKU ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=18442 to ten ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheldon Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) 1524509[/snapback]oj też chciałbyś taki mostek SLI :P oczywiście z selekcji :wink: A co do wojny z Tweakiem, to wcale jej nie chcemy :rolleyes: http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=18442 to ten ? Wygląda na to, że tak. Edytowane 1 Lipca 2005 przez sheldon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 LOL znam takiego kolesia co tez cisnie bajki nie z tej ziemi. Jego wojek plywa seaquest'em, a lata airwolf'em :lol: A co do miravo to nie mam pytan, chlopak dowartosciowac sie chcial chyba. Tylko po co i czym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 E tam, ja mam poprostu zwałę z takich ludzi i niechsobie mówią, fajnie się tego słucha ;) Ale dość już miadolenia idę sobie moimi mercedesami pojeździć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 My tesh nie. Ten zestawik z tego drugiego sygi (z tweaka) jest bardziej prawdopodobny....chociaż tacy bajkarze to siedzą na P166 :lol: Znam osobiście tesh jednego (wielkiego dzieciaka) ktory wlasnie takie bajki pisze. "Jego ojciec ma 100 komorek, on ma najnowszy komputer (lamptop) ktory jest i tak duzo lepszy od innych itp. Co najsmieszniejsze gosciu mieszka w akademiku :lol: :lol: :lol: !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Jak widzę takich ludzi, to mi wstyd, że mam 14 lat... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 a czemu oni obrazaja tweka?... trzeba chyba komus lapki polamac albo w bagazniku do lasu zawiesc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Albo wywieść do lasu w bagażniku, a łapki połamać na miejscu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...