case Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Witam mam taki objaw , gram sobie w cos z godzine , dwie i nagle komp wylancza sie tak jak by nagle zabraklo napiecia 8O jest jakis program ktory by mi na bierzaco zapisywal do pliku napiecia np z mbm5 ? zastanawiam sie czy to ten problem z codegenami i radkiem 8500 ze niby zasilacz jest za slaby bo 3dmark chodzi bez problemu temp tez w normie spotkal sie ktos z czyms takim ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 MOże jednak masz coś z napięciem nie tak?A może masz zaniki prądu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 mam ups :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Znam ten bol... moze masz zbyt podkreconego kompa? Ew. zbyt duze napiecie na procku? Sprawdz, czy to aby nie wina pamieci lub zasilacza. Wez do qmpla i testuj GL Podr. MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...