tequar Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam. Mój problem polega na tym, że podczas grania w dowolna grę mam uruchomioną przeglądarkę internetową, która co około 30 sekund odświeża włączoną na niej stronę www, minimalizując mi w tym czasie daną grę. Podobnie dzieje się przy pisaniu dokumentów lub rozmowy komunikatorami, gdzie okno przeglądarki na pasku zadań aktywuje się i należy ponownie zaznaczać obszar, na którym chcę pisać. Ciekaw jestem czy da się wyłączyć aktywację tego okna przeglądarki, aby włączona przeze mnie aplikacja się dezaktywowała się lub minimalizowała. Z góry dziękuję za pomoc :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Znowu zaczynasz z tym programem do "nabijania kasy" i probojesz oszukiwac?? Widze ze zalozyles nowe konto, bo na tamte dostales chyba bana. Temat zgloszony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequar Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Wybacz, ale to nie byłem ja, konto założyłem już wcześniej. W treści mojego posta nie podałem informacji na temat jakichkolwiek stron o zarabianiu pieniędzy. Po prostu ciekawi mnie czy jest możliwość rozwiązania tego problemu… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Niezly zbieg okolicznosci ze post jest w 98% identyczny z tamtym, a niemal w 100% sa w nim zawarte te same zalozenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequar Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Zdarza sie :> jak to mówią amerykanie - shit happens :) :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...