NeuroPL Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) A dla mnie jest standardem. U mnie tak bios ustawia po Clear CMOC czyli to default... :mellow: Nawet niezły wyniczek... ;-) 1537508[/snapback] CMOC :wink: wiem wiem, pozno juz było hehe o edit zrobiłeś, nieładnie :P jak na goodramy to bardzo ładny wynik :D Edytowane 9 Lipca 2005 przez NeuroPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 ja mówiłem już, że domyślnymi ustawieniami dla tych pamięci jest 2T (przynajmniej gigabyte k8n ultra-sli tak wykrywa), na pamięciach z bh-5 wykrywa 1T, więc dla mnie domyśłnym ustawieniem jest 2T dla goodrmaów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 twinmosy cl2,5 to wg. k8ns tez bySPD (czyli standardowo) 2T ... ale jednak są 1T ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 dobra dobra, nie wiem o co wam chodzi, przecież napisałem że ustawione było na 2T a wy macie pretensje jakbym próbował was oszukać <_< :razz: jak ktoś goodramy na 2T podkręci tak jak ja to pogadamy :P ja dałem za nie 160zł a nie 300 tak jak kupuja niektórzy pamięci, które chodzą na takiej prędkości :razz: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 no więc gratz.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 A na ile chodza na 1T?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 fajny wynik tez bym taki chcial :D moje Elixiry robia DDR500 na CL2.5 6 3 2 max wyciagaja 270MHz i DDR433 przy 2 5 2 2 T1 :lol: a kosztowaly mnie 150zl za 512MB moglbys sprawdzic na ile ida przy CL2.5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 oo dzisiaj pobawię się ADATAMI. kupiłęm takie 2x256 nie wiadomo na jakich kościach( RC pisze) póki co zrobiły 250 mhz 2,5-3-3-6 na 2,5V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 oo dzisiaj pobawię się ADATAMI. kupiłęm takie 2x256 nie wiadomo na jakich kościach( RC pisze) póki co zrobiły 250 mhz 2,5-3-3-6 na 2,5V :D 1541468[/snapback] 2.5V? chyba 2,6... ale skąd wy takie ramy bierzecie to ja nie mam zielonego pojecia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 z allegro :D @paq mam prosbe... mozesz wstawic zdjecia tych pamiatek, zeby dokladnie bylo widac wszystkie napisy na kosciach BGA ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) z allegro :D @paq mam prosbe... mozesz wstawic zdjecia tych pamiatek, zeby dokladnie bylo widac wszystkie napisy na kosciach BGA ?? :lol: 1544186[/snapback] ok ok... ale skąd wiecie ze te co beirzecie to napoewno 2-2-2-5 @ 1V :devil: :lol: Edytowane 13 Lipca 2005 przez Camel- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 ryzyk fizyk :D dogaduja sie ze sprzedawcami :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) lepsze sa wtyki :D niz kupowanie na allegro hehe ale jestem za zeby wstawic foto pamieci :D Edytowane 13 Lipca 2005 przez Radeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 hmmm, moze ktos wstawic foto z pamieciami BGA bo nie wiem jak one wygladaja.. pozdroo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 :? zdjecie bga, a nie łatwiej użyć :google: ?? BGA sa kwadratowe i nie mają nóżek na wierzchu w przeciewieństwie do pamięci TSOP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxxx Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 moje goodramy chodza stabilnie przy 233 MHz na 2-3-2 1T :) ale tylko 256 MB... zaraz zarzuce screenem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam Apropo GoodRamow moje chodza w dualu 2x512 przy 2,5-3-2-5-2T / 2,8V na 244MHz. Wiecej nie sprawdzalem bo sie grzeja a nie mam radiatorkow. W Everescie zapis 6500, odczyt 2000. Oczywiscie stabilnie w grach itp. Pracuja juz tak od kilku tygodni. Jestem z nich bardzo zadowolony gdyz spodziewalem sie znacznie mniej za tak niska cene. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Archeolog? :lol2: Temat z przed 3 miesiecy, a Ty w sumie swoja wypowiedzia nie wniosles nic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) Archeolog? :lol2: Temat z przed 3 miesiecy, a Ty w sumie swoja wypowiedzia nie wniosles nic :mur: 1730437[/snapback] a na dodatek w porownaniu do tych ma lipne te goodramy... Edytowane 1 Listopada 2005 przez Camel- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 to moze zwykle calkowicie siakies noname'y tez sie beda dobrze krecic...buhahahaha....szansa jak 1 do mln, tylko ze ja niemam takiego szczescia :( ,a potrzebuje kupic kostke 1gb z nizszej półki i zeby tez wmiare na 400 chodzila...moze kingmaxy by poszly....co myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 W sumie dobrze ze je odkopal ten temat bo nie wiedzialem o jego istnietniu ;] poza tym lepiej zebyl odkopal stary niz zakladal nowy. nie ? Tez mialem GoodRamy ale przy waszych moje poszly slabo..bo tylko 480 3-3-3-9 1T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...