Ozzy_diamond Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Użyłem na P4 srebrną pastę titana, ale nie mogę jej teraz całkowicie wytrzeć :cry: - jest b.gęsta, czym można to bezpiecznie zrobić,aby nie zmyć kodu gwarancyjnego - alkohol, benzyna :?: Drugie pytanko - czy należ szlifować Volcano 7+ :?: , niby powierzchnia jest gładka, ale ma poprzeczna fałdy, jakby ktoś naniósł jakąś warstwę pędzlem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Sprobuj BARDZO delikatnie spirytusem i waciekiem do uszu ale bardzo delikatnie. Ze stickera srebrnej pasty do konca nie wyczyscisz, zostanie taki delikatnie posrebrzany :? Jak ja u siebie jeszcze mialem sticker na procu to wlasnie spirytem i wacikiem wyczyscilem resztki pasty nie niszczac stickera :D Co do coolera to sadze, ze delikatnie zawsze mozna przeszlifowac chyba nikomu to nie zaszkodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 no to tak. Ja zmywam paste termoprzewodzaca titana uzywajac mydla i szczoteczki do zebow schodzi idealnie!!! musisz nabydlic sobie szczoteczkie pare ruchow po procku i gotowe!. Najlepiej uzyc z soft wlosem szczoteczke. A co do wolcano 7+ to moze pasta polerska??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Mam mojego procka pod bieżącą wodę włożyć i szczotkować 8O , czy na pewno nic się mu nie stanie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 wiem ze procka AMD nic sie nie stanie! ale P4 to nie wiem. Masz namydlic szczoteczke wyszczotkowac paste a potem umyc pod bierzaca woda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 czytalem ze p4 maja przyklejona miedziana plytke jak naklejka jest na plytce to zdejmij cala plytke delikatnie zyletka i showaj sobie do szuflady jak procek sie skopie to plytke przyklejasz i gotowe a podobno jak ja zdejmiesz to chlodzenie jest lepsze a co do mycia ja pod woda mylem calego pecea tylok suszyl sie na balkonie cala noc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeR Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Może śmieszne, ale ja myłem mojego Athlona ludwikiem - spirytus nie chce za dobrze tego czyścić ... Natomiast po ludwiku - jak nówka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 wacik do uszu i specjalnie do tego przeznaczony płyn w aerozolu do kupienia w kazdym sklepie komputerowym! mam go i czyscilem nim juz mojego Athlona! REWELACJA! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 ja starlem koszulka i tez byl git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 niech ktos w koncu uzyje zmywacza do paznokici - ciekawe co sie stanie z procem ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja słyszłąem o LUDWIKU ale sma nei próbowałem :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...