pete Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Mam pytanie. Chciałbym sobie kupić tuner tv np. Leadtek WinFast DV2000, ale nie wiem czy on zadziała, ponieważ mam słabą kartę graficzną - nvidia riva tnt2 ? reszta to athlon 1GH, ram 512 MB. Zadziała, jak myślicie??? I czy w ogóle jakość karty graficznej ma wpływ na działanie tunera tv?? a narazie nie chcę zmieniać karty graficznej bo nie gram w żadne gierki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie trzeba zmieniać karty. Na rivie tunery tv działaja bez problemów. Tylko moze wymagać w miare nowych sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ewentualnie Riva niezbyt odciąża CPU w odtwarzaniu mpeg 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 tuner nie wymaga akceleracji od karty grafiki... wiec bedzie dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...