Dario^ Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) A wiec tak, jakieś dwa miesiące temu kupiłem taką kostke i chodzi bez problemu na 370MHz z prockiem 2200+ FSB 185MHz i mnożniku 10 ,napieciu 1.755 na mobo Asus A7n8x-x. Teraz dokupiłem drugą taką kostkę i niestety Prime95 już przy tych samych ustawieniach po minucie sypie błędami. Zwiększyłem napiecie na rdzeniu do 1.825 i to samo :( Kostki testowałem każdą osobno. A tydzień wcześniej oddałęm taką samą kostke do reklamacji bo już przy 333Mhz windows się wieszał. Co jest grane czy ta kolejna kostka jest niesprawna ? czy poprostu ta pierwsza jest dziwna i chodzi ok ;) Edytowane 1 Lipca 2005 przez Dario^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario^ Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Właśnie jestem po testach tej wymienionej po reklamacji kości i jest to samo ;( po minucie prime95 staje i pokazuje error !. Czy to możliwe że jest cała partia uszkodzonych kości ? Obydwa ramy są na kościach M-tecka . Czy to możliwe że innych producentów i właśnie od tej jakieś firmy źle u mnie działają ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario^ Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Dodam tylko jeszcze to że ta pamięć która źle u mnie chodzi, w CPUZ w zakładce SPD ma podaną wartość "Part Number" a pamięc która chodzi ok nie ma tej wartości żadnej podanej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...