CrazyTomHero Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Robie bloczek wodny i zastanawiam sie czym polaczyc blok z kolankiem ???? podobna sa jakies specjalistyczne sklepy gdzie lacza je za jedyne 100zl :evil: A ja nie mam tyle kasy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 zapytaj sie mate-a on jakiegos kleju uzywa, wyglada jak poxipol, ale nie jestem pewien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Zajrzyj chociazby TU. A na przyszlosc - opcja SZUKAJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Robie bloczek wodny i zastanawiam sie czym polaczyc blok z kolankiem ???? podobna sa jakies specjalistyczne sklepy gdzie lacza je za jedyne 100zl :evil: A ja nie mam tyle kasy :( Rozwiercasz wejscie do kanalu tak aby sie w niego miescila rurka (musi wchodzic z oporem) potem tylko na zewnatrz lutujesz to wszystko i juz masz. Mozesz tez zrobic troche wiekszy otwor tak zeby roztopiona cyna mogla wplynac miedzy blok a rurke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 thx @LL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...