Master007 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Siemka Mam dysk c 15gb. Wszystkie pliki "ważą" 12 a mam wolnego 47mb. Nie wiem co sie dzieje. Najgorsze jest to ze mi ciagle miejce ucieka. Jest go coraz mniej. Nie mam wlaczonego zadnego programu p2p NIC!!!! mysle ze to jakis wirus, lub blad windy. Moze wiecie co to jest i jak to naprawic.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 myslenie nie boli.. naprawde.. ale popatrz TROCHE wyzej... i wszystko jasne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 DO zamkniecie IMO. Kurde no nie wyrabiam z takimi ludzmi... A jesli nie pomoga Ci rady podane wyzej to sprawdz jakims defragmentatorem i po defragu powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...