Yacho Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Gdzie mozna dostac poza discusem ? bo tam nie ma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Spróbuj i tego kolesia http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2227588 Miał sklep zoologiczny na WP i tanie atmany. więc może sie uda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Tak jak wyżej. Gościu sprzedaje bo już sie pytałem (sypła mi się ta ceramiczna oś) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Tak jak wyżej. Gościu sprzedaje bo już sie pytałem (sypła mi się ta ceramiczna oś) 1529488[/snapback] A ile dales za wirniczek ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Ozda Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Jeśli dobrze pamiętam to 8zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...