motofan Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Może przez rozdziałkę,zmniejsz do 1024x768 i zobacz. Bo grać w natywnej to za słaba karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 NO GRAM W TAKIEJ ROZDZIELCZOSCI. PO PODKRECENIU GRAFIKI W NFSU2 25-30 KLATEK NA SEKUNDE. NIE JEST TO WYNIK JAKI MNIE SATYSFAKCJONUJE:( JAK SIE DZWIGNE FINANSOWO TO MOZE POMYSLE O SPRZEDAZY I ZAKUPIE DELL'A 9300... Z GF 6800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manux Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 NO GRAM W TAKIEJ ROZDZIELCZOSCI. PO PODKRECENIU GRAFIKI W NFSU2 25-30 KLATEK NA SEKUNDE. NIE JEST TO WYNIK JAKI MNIE SATYSFAKCJONUJE:( JAK SIE DZWIGNE FINANSOWO TO MOZE POMYSLE O SPRZEDAZY I ZAKUPIE DELL'A 9300... Z GF 6800 1528261[/snapback] Ten Dell jest drogi jak cholera, nie wydałbym takiej kasy dla grania ;) Może lepiej zainwestować w peceta :) Do tego 9300 jest wielki i dosyć ciężki, co znacznie ogranicza jego mobilność. Oczywiscie to kwestia gustu, ale dla mnie to i WXGA 15,4'' jest za duży ;) No bo co to za laptop, ktorego nie moge sobie rozłożyć w samolocie bądż pociągu żeby popracować albo obejrzeć film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Ten Dell jest drogi jak cholera, nie wydałbym takiej kasy dla grania ;) Może lepiej zainwestować w peceta :) Do tego 9300 jest wielki i dosyć ciężki, co znacznie ogranicza jego mobilność. Oczywiscie to kwestia gustu, ale dla mnie to i WXGA 15,4'' jest za duży ;) No bo co to za laptop, ktorego nie moge sobie rozłożyć w samolocie bądż pociągu żeby popracować albo obejrzeć film. 1528340[/snapback] pozostaje poczekac na psx 3 heheh;) ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Panz,na pewno masz wbudowany bluetooth u siebie,bo dostałem maila od Acer Polska że model z wbudowanym bluetooth nie występuje w Polsce.Jaki masz napęd DVD-RW? Slot-in (czelinka :) ) czy normalny z tacką?? A tak ogólnie właśnie sprawdziłem na sprzęcie z podpisu (nic nie kręcone) ile mam klatek w CS:S.Akurat była Havana i 16 playerów i miałem średnio 60-80 klatek.Raz spadło do 15 klatek przy wybuchu i wielu osobach wokół. A ten lapek jest kurcze lepszy bo i procek wydajniejszy i karta graficzna.Nie wiem jak możesz mieć 35 klatek średnio w CS:S. (aha,grałem wszystko na high w 1024x768 bez AA i ANIZO) Edytowane 5 Lipca 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panz Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 a moze nie ma tego bluetooth ;P wiem wiem, smiesznie to brzmi, ale mnie nie interesuje , nie potrzebne mi poprostu:) .Co do wynikow w grach jakie podawalem wszystko bylo powlaczane, wszystkie detale na maksa, rozdzielczosc na maksa. No i wyniki byly jakie byly. Ale i tak lapek jest fajny, poprostu siedzenie przed nim to sam miód :D .NIe chcialbym stacjonarnego mimo ze parametry bym mial o wiele lepsze za mniejsza kase. Przerzucam sie na mobile:) . Dziwi mnie tylko jedno. Po zainstalowaniu systemu z plyt jakie dostalem do laptopa i odpaleniu 3d marka 2001 mam okolo 16500 punktow, natomiast jak zainstalowalem windowsa proffesional ,zrobilem partycje w systemie plikow NTFS (nie rozumiem czemu windows home edition jaki jest dolaczony instaluje w fat32 i nie mozna tego zmienic) posciagalem wszystkie stery ze strony acera to w 3d marku mam 15500 punktow :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Tu jest ciekawa oferta i ciekawa cena. I ten model ma bluetooth wbudowany i procek 2,0GHz więc chyba go łyknę. Co myślicie? http://www.softon.pl/sklep/index.php?s=pro...db83456ed70a6f0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...