Hipo Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Mam progsa w wersji 0.401 i następujący problem, jak chce sassać jakiś plik to pokazuje mi sie error następujacej treści: " Could not open target file : Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna " O co biega ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 revconnecta sprobuj;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Sproboj zmienic nazwe aktalogu, gdzie wrzuca pliki tymczasowe - moze sciezka jest za dluga. Najlepiej ustaw na jakas krotka, i zeby nie byla w udostepnionym katalogu, bo za to wywalaja z hubów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Próbowałem i niestety nie działa, natomiast w reconect nie moge za nic wyłaczyć wyszukiwania przy pomocy TTH :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 "Could not open target file : Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składnia etykiety woluminu jest niepoprawna " Chodzi tu o plik który ściągasz. Ma pewnie jakieś znaki !, $, % czy coś innego lub za długi tytuł. A tu chodzi wogóle o jeden plik czy o kilka różnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wareczek Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Sciagnij sobie DC++ ver 0.674 i po klopocie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...