Skocz do zawartości
GULON

Czy Oplaca Sie To Kupic :)

Rekomendowane odpowiedzi

witam , tym razem mam takie pytanie : chhce kupic sobie jakies kolumienki bo mam tylko creative2.1 P380 i rozgladams ie na allegro za czyms nei drogim a co by wzbogacilo brzemnienie w moim pokoju upatrzylem sobie takie glosniki http://allegro.pl/show_item.php?item=56130697 ale nie wiem czy to nei jakies badziewie poprosu nei znam sie na tym i chche sie dowiedziec czy to jest warte tych pieniedzy bo cena jest w sumie skronma :D jesli ktos moze mi cos powiedziec o tych kolumienkach to bardzo prosze o odpowiedz

z gory dzieki i pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elektroland i głośniki => :lol:

cała ich oferta to szit warte hannseny i jakieś 999 itd :lol:

Jeżeli chcesz tanią i w miare sprawną kolumne... to poszukaj czegoś na www.stx.pl firma jest ok... niskotonówki... super jak za tą cene... średnie i wysokie już gorzej choć i tak lepsze niż te cuda z allegro ;)

Najlepszym wyborem byłoby zrobienie/kupienie/zamówienie monitorków 2drożnych na arv 104(30zł) i arn 150(30zł)... super przetworniki za naprawde psie pieniądzie...

Co do zamówień... poszukaj gości takich jak ten... http://allegro.pl/show_item.php?item=55076014 ;)

Po prostu lepiej nie wydawać 4xxzłw byle g**no bo lipne to i tyle... a za taką kase można sobie sprawić w miare ciekawe monitorki... ja stawiam na jakość... więc po prostu szukaj albo kogoś kto Ci zrobi albo gotowego na allegro ;]

Edytowane przez Świder

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi