kap00ch Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Mam takie pytanko...mianowicie obawiam sie ze podczas OC wysiada mi zasilacz...gdyz 1.dawnije wszystko szlo na FSB 166x11 czyli XP=1826, doszla nagrywarka liteona i....juz tylko 1769 2.wsadzilem pradozernego gf3 ti i.....wszystko dalej dziala na 1769 dopoki nie wlaczy sie naped CD. w momencie wlaczenia mechanizmu obrotowego siada koputer i mam reset..... Wg. co to moze byc? Zasilacz? bo temp. pamieci , chipsetu i proca w normie (xp 38*C Wc :) od razu mowie ze watpie w za male napiecie na cpu bo wynosi 1,92V a skoro przed wlozeniem nowego sprzetu szlo to teraz tez powinno...... I jeszcze jedno skad do cholery wziac dobry zasilacz...albo czy mozna ze soba spic 2 zasilacze w jeden np. 600 W :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 nie polecam zaislaczy codegena! spalilem juz takie dwa ;) za kazdym razem gdy palielm procka. Co do Epoxa 8kha+ to podobno on bierze duzo jakiegos napiecia i trza mu dobrego zasilacza gadaj z Duncanem on ci wszystko powie bo sie na tym zna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Wlasnie loodzie jaki zasilacz polecilibyscie z tych dostepnych w polsce?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 www.4max.com.pl - tam jest takie cudeńko co ma tyle W ile kosztuje czyli 400. Powinno wystarczyć do wszystkiego + peltier.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Na http://www.moded-kompz.prv.pl jest pokazane jak połączyć dwa zasilac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Wlasnie loodzie jaki zasilacz polecilibyscie z tych dostepnych w polsce??ja polecilbym Enlighta 300 W (z wtyczkami pod PIV) - cena okolo 200 zl a to naklejka znamionowa mojego 8) -------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 8) polecam wskoczyć na http://www.4max.com.pl/index1024.htm i nie pozałujesz tylko ze 400zl :cry: :cry: myśłe że to szybko sie zmieni :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...