Asker Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Mial ktos do czynienia z takimi plytkami... fota nizej... mam okazje kupic troche tych plytek po niskiej cenie i nie wiem czy jest sens kupowac zeby mi sie przypadkiem dane nie posypaly... nie chce sie ladowac w jakis szit... a wiec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 nie polecam shit na maxa. Moiemu znajomemu juz 2 w cd-romie poszly(x52 LG) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 O fak! a zamowilem juz pierwszych 10 na probe :( thx... wiecej nie wezme... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Moiemu znajomemu juz 2 w cd-romie poszly(x52 LG) to jeszcze o niczym nie swiadczy w sidiromkach lg kazda plyta nie moze czuc sie bezpiecznie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A ja wlasnie mam taki cd-rom... i tu jest problem... moze powinienem go zmienic? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 a ile to jet tanio ? bo na gieldzie z kija sa po 97groszy, zwykle plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 No ja mam po 90gr... mialem ich zamowic 100szt ale chyba zrezygnuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Moj kumpel dealuje softem (oczywiscie legalnym :wink: ) i nagrywa naprawde DUZO plytek i uzywa wlasnie tych X-DISC'ow... Na moje pytanie "dlaczego akurat wszystko nagrywa na te X-DISCi a nie np. na PLATINUMy" odpowiedzial "Bo sa dobre i tanie"... Jesli juz zamowiles te 10szt. to sam zobaczysz jakie sa, ale wedlug mnie mozesz je brac bez obaw... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A ja wlasnie mam taki cd-rom... i tu jest problem... moze powinienem go zmienic? ;) Dla paru plytek? Nie warto. Ale ja bym nie bral tych plytek. Wolalbym wziac cos drozszego(na 1pln, czyli na 100 sztukach ptrzeplacisz 10pln) ale sprawdzonego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...