tomislaw1 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 WITAM.MAM DWA DYSKI MAXTORA ELEKTRONIKA WYGLADA DOBRZE DYSKI SIE KRĘCĄ ALE BIOS KOMPUTERA NIEWYKRYWA ICH .mAM NOWY KOMPUTER.CO MOZE BYC PRZYCZYNA CZY PADLA ELEKTRONIKA CZY MOZE FIRMWARE?A MOZE MECHANIKA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 zworki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Gdybyś mógł jeszcze napisać jakie to dyski, SATA czy ATA. Jaką masz płytę główną? (i wyłącz caps lock). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomislaw1 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Zworkami już manipulowałem.Bez efektu.Dyski to 60GB ATA133 I 80GB ATA100.Sprawdzałem te dyski na dwóch płytach głównych na Abicie z Pentium4 chipset 856PEi na celeronie płyta intela wykrywa dyski 80GB.Bez efektu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomislaw1 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 No to teraz to juz chyba na złom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 jezeli elektronika padła to wychacz na allego i bedzie po sprawie.ale jeszcze pokombinuj ze zworkami,tasmami itp.powodzenia!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomislaw1 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 równie dobrze to może być elektronika głowic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 raczej nie,dysk nie jest wykrywany w biosie wiec to odpada;p;p;p :D:D co maja głowice do wykrywania dysku?? moim zdaniem nic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomislaw1 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Miałem kiedyś dysk IBM DESKSTAR 80GB Elektronika dysku była sprawna a dysk niebył widoczny w biosie talerze się kreciły lecz dysk churkotał podstukiwał cały czas.Myśle ze gdyby była spalona elektronika to dysk by wogóle niewystartował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Reklamuj u producenta jeśli masz nowy komp i dyski :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...