Sector19 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 hej Kooboos, a moge wiedzieć jakiej firmy był ten MX? nawiasem mówiąco to poluje na MX z 3,3ns ale nie mogę trafić :) JA tez kiedys mialem 4MX z Bga 3,3ns... Byl od Firmy MSI byla to wersja juz z Agp x8 i krecil sie niesamowicie... Pamieci to 7xx lecialy...a le to juz dawno bylo :lol: juz nie pamietam nawet :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 JA mialem kiedys MX460 Gainward, BGA, to pamieci krecily sie wlasnie na 7xx ale co z tego jak to MX ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 a ja mam hynixy 4ns tsop robiące 800mhz bez moda - i to nie na jakiś screen :D http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1572684 kurcze, moje hynixy 4ns tsop robily tylko 750mhz bez artowów i bez modów :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...