OCMAN Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 MSI 8870 GeForce4 4200-TD 64MB DDR AGP SVideo TV DVI + gry czy jakims sposobem dalo by sie skombinowac a zeby owom kartom zgrac obraz z video(vhs) na komputer..bonc wyswietlic obraz z TV?..a co to wlasciwie jest DVI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 nie wiem jak to zrobic :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Żeby zgrać jakiś film na dysk - karta musi mieć video-in lub musisz mieć tuner telewizyjny (lub kartę video) - DVI - to jest cyfrowe WYJŚCIE do monitorów LCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 nie wiem jak to zrobic :cry: To po co się wypowiadasz? Aby wyświetlić obraz musisz miec kart a TV-Outem. Z tego co kiedyś czytałem aby zgrać zawartość kasety VHS na kompa potrzebne jest pevne urządzenie (zgaduje, że cena tego wynosi 1500-2000zł - może to video ? :lol: ). Słyszalem jeszcze, że jedna kaseta VHS 180min zajmuje około 15GB ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 dvi to mozliwosc podłączenia lcd zgrac z vhs na komp nie mozesz bo to nie wersja vivo ogladac tv na monitorze to tez sie ni da bo przeciez nie masz na niej tunera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Do zgrywania potrzebna Ci wersja VIVO czyli MSI VTD 64/128 lub VTP. Do oglądania obrazu, musisz podłączyć kompa z TV. DVI to nic innego jak wyjście na monitor LCD, ale można stosować przelotkę na zwykły monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 nie wiem jak to zrobic :cry: To po co się wypowiadasz? Aby wyświetlić obraz musisz miec kart a TV-Outem. Z tego co kiedyś czytałem aby zgrać zawartość kasety VHS na kompa potrzebne jest pevne urządzenie (zgaduje, że cena tego wynosi 1500-2000zł - może to video ? :lol: ). Słyszalem jeszcze, że jedna kaseta VHS 180min zajmuje około 15GB ! mam jeszcze drugi komp PIII 933 z Radeonem Sapphire 9000 VIVO (za 420zł) i podłączone video vhs i zgrywam wszystko co tylko potrzebuję, niestety na Twoim MSI nie można nagrywaś nic z zewnątrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 nie wiem jak to zrobic :cry: To po co się wypowiadasz? Aby wyświetlić obraz musisz miec kart a TV-Outem. Z tego co kiedyś czytałem aby zgrać zawartość kasety VHS na kompa potrzebne jest pevne urządzenie (zgaduje, że cena tego wynosi 1500-2000zł - może to video ? :lol: ). Słyszalem jeszcze, że jedna kaseta VHS 180min zajmuje około 15GB ! Kurde....... Ale żeś powiedział - 180 min - 15GB - A słyszałeś może o Div'xie ??? :D "Urządzonko" ? - tuner TV - najtańszy to koszt 200 zł ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...