Hesos Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) Witam wszystkich i proszę o pomoc. Muszę sprzedać swojego kompa i bede zmuszony zlożyć cuś sobie za mniejsze pieniążki. Tzn. mam problem z wyborem grafy i procka, a mianowicie zastanawiam sie nad jakims durniem 1200, albo jakiegos pentkaIII 800-1000 i grafa: tak do 100zł geforca 3ti 200-500 lub radka 8500. Jak dureń to pewnie postawie go na ecesie k7s5a (miałek kiedyś) bo tani, a jeśli chodzi o pentka to nie mam pojecia co wybrać. Napewno zostawie sobie jedną kośc pamięci to napewno płyta główna musi mieć obsługe ddr. Ogólnie sprzęt służy mi do neta, muzy: słuchanie jak i tworzenie no i filmy, (no może kiedyś w coś zagram jak bede miał wene ;) ) ps. karte dźwiękową też sobie zostawiam :) wielkie dzieki za pomoc aa a moze jakąś nową karte szitową z gwarą?? np. gf 4mx albo radka 9200?? heh wlasnie widzialem gf4mx 4000 64mb 128bit za 117zł. co myslicie?? oczywiscie nowe w sklepie Edytowane 2 Lipca 2005 przez Hesos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharpa Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ja bym na twoim miejscu, jeżeli chcesz wybierac między Pentiumem a Duronem to oczywiście Pentium. Karta Graficzna nie ma roznicy zbytnio lecz bardziej bym sie przychylił do GF'a 4 [ 64 MB ] / Można go kupic jush za 80zł - używke / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) wiem ze uzywana za 80 no ale dokladam 30 i mam 2 lata gwarancji wiec wiesz... wiec pentium?? a jaka plyta do niego?? na ddr-y oczywiscie i zeby dalo sie cos go podkrecic edit: wlasnie szperalem po allegro i mam wrazenie ze zadna plyta (s 370) nie ma obslugi ddr, albo niech mnie ktos wyprowadzi z błędu Edytowane 2 Lipca 2005 przez Hesos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharpa Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Nie chce Cię martwić, ale chyba masz racje na s 370 wydaje mi się że nie obsługują DDR. Może się myle ale tak mi się wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 A ja bym durona 1200 wział. Będziesz go mogl spokojnie do 1400 podkręcić, a płyty pod niego mają obsługę DDR. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 wiem wiem, mialem durnia 1200 na ecsk7s5a i nie narzekałem. Tak sobie skladalem i słożyłem to co mam a tamtego sprzedałem no i teraz to musze sprzedac i wrócic do czegoś starszego ;) Wiec raczej złoże coś na ecs lub asrocku. Fajnie by bylo jak bym znalzał jakiegoś Antka 1400 lub 1600 w rozsądnej cenie, to by było słodko. Wielkie dzieki za odpowiedź, temat do zamknięcia Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...