roboty2 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Witam, na początku chcę powiedzieć aby nie pisać tutaj tekstów typu - jest wyszukiwarka itd - przed chwilą skończyłem szukać na forum i nie znalazłem nic ciekawego dal mnie :mur: . W poniedzialek chciałem zamówić jakiś ram 512MB max 200zł, sprzęt mam jak w podpisie, z tego co już wiem to Hynixy odpadają - płyta epox, a inne produkty to takie nijakie, chociaż co tu się dziwić jak mam mało kasy :unsure: . Myślałem o tych KINGMAXACH, fsb to kręcę tak do 210 do grania no i timingi bym chciał jak najniższe :D . Widziałem też na forum ze niektórzy ludzie zachwalają Goodramy, ale nie znam nikogo kto je ma i nie mam porównia :-/ Dlatego proszę Was o pomoc, bo jest to dla mnie bardzo ważne. Może brac coś innego :?: Z góry dziękuję i pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Wiesz, wszystko zależy jaka seria Ci się trafi. Np dobre goodramy się lepiej kręcą niż b. słabe Kingstony. Różnie to bywa - loteria. Polecałbym pamięci Geila ale to już 210 zł, Kingstony też są dobre raczej i kosztują na benchmark.pl 190 zł około. Wybierz sam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 proponuje zajrzec w moja sygnaturke. Goodramy mnie zaskoczyly. a to wynik przy zaledwie+0.1V bo na wiecej nie pozwala mi plyta, jak zakupie IC7 to wtedy je dopiero pogonie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 No właśnie tak mi te Goodramy po głowie chodzą :mur: , ale sam nie wiem, żeby przy 400MHz miały CL2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 gdybym wlasnie nie byl w trakcie ogladania bardzo waznej relacji z imprezy fatboy slima to zapodalbym taki tescik hiehieeihihe ale i bez tego moze powiedziec ze spokojnie bedzie mozna powalczyc o cl2 przy fsb 200 choc jak to juz poprzednik napisal wszystko zalezy jakie konkretnie kostki ci sie trafia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roboty2 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Czyli rozumiem brać goodramy CL3 :?: Naprawdę ja już sam nie wiem, można zawrotu głowy z tym dostać :unsure: - napewno one będą obre :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...