Skocz do zawartości
roboty2

512 Ramu - Jakiego?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na początku chcę powiedzieć aby nie pisać tutaj tekstów typu - jest wyszukiwarka itd - przed chwilą skończyłem szukać na forum i nie znalazłem nic ciekawego dal mnie :mur: .

W poniedzialek chciałem zamówić jakiś ram 512MB max 200zł, sprzęt mam jak w podpisie, z tego co już wiem to Hynixy odpadają - płyta epox, a inne produkty to takie nijakie, chociaż co tu się dziwić jak mam mało kasy :unsure: .

Myślałem o tych KINGMAXACH, fsb to kręcę tak do 210 do grania no i timingi bym chciał jak najniższe :D . Widziałem też na forum ze niektórzy ludzie zachwalają Goodramy, ale nie znam nikogo kto je ma i nie mam porównia :-/

Dlatego proszę Was o pomoc, bo jest to dla mnie bardzo ważne. Może brac coś innego :?:

Z góry dziękuję i pozdrawiam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, wszystko zależy jaka seria Ci się trafi. Np dobre goodramy się lepiej kręcą niż b. słabe Kingstony. Różnie to bywa - loteria. Polecałbym pamięci Geila ale to już 210 zł, Kingstony też są dobre raczej i kosztują na benchmark.pl 190 zł około. Wybierz sam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdybym wlasnie nie byl w trakcie ogladania bardzo waznej relacji z imprezy fatboy slima to zapodalbym taki tescik hiehieeihihe

ale i bez tego moze powiedziec ze spokojnie bedzie mozna powalczyc o cl2 przy fsb 200 choc jak to juz poprzednik napisal wszystko zalezy jakie konkretnie kostki ci sie trafia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi