kamilo23 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Chodzi mi oto jaką macie obudowe i jak macie w niej pentagram 120CU+ to czy o nic nie zachacza ten wentylator o nic ( a dokłądnie o zsilacz i czy ma luz w każdej ze stron) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) Witam Ja posiadam Pentagramka 120Cu+ (do sprzedania ;) ), obudowa typu Big Tower... kupe miejsca... ale mysle ze w moim przypadku to duzo dało mi to, ze socket byl na tyle umieszony daleko od brzegu plyty, ze po zalozeniu pentagramka wysawal on tylko jakis centymetr za plyte.... wiec jak wczesniej mialem Tracera 911 turbo Jet (midi tower) to tez bez problemu mi sie miescil... choc odleglosc miedzy pentagramem a zasilaczem (nie pamietam teraz juz ile) byla mniejsza niz przy Big Tower'ze. pozdrawiam Szem Edytowane 2 Lipca 2005 przez Szemhazej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ja mam obudowe jak w podpise, i mam sporo jeszcze miejsca, weszlo bez problemu, i jest super, miejsca do zasilacza soro jeszcze mi zostalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Ja mam obudowe jak w podpise, i mam sporo jeszcze miejsca, weszlo bez problemu, i jest super, miejsca do zasilacza soro jeszcze mi zostalo 1526528[/snapback] To spoko bo akurat mam ochote taką obudowe sobie kupic i ten cooler przy zmianie na amd 2500 xp-m :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...