forix Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Witam Szukam płyty do Celerona 1,7Ghz czy Asus P4GE-MX zaskoczy i bedzie wszystko OK. Prosze ewentualnie o propozycje płyty do Celerona nie wiem czy wszystkie pod gniazdo 478 zadzialaja ale raczej nie. Szukam taniej plyty ktora moge podlaczyc pod tego starego procka. Bede wdzieczy za pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 na stonie asusa jest coś takiego jak support: --> cpu support wybierz tam swoj procek - poda ci liste płyt na ORT: ORT: ORT: kturych pojdzie polecam chipsety 875p/865pe... ale nie wiem czy warto dawac tak kozacki chipset do tego procka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 polecam chipsety 875p/865pe... ale nie wiem czy warto dawac tak kozacki chipset do tego procka... 1527320[/snapback] jesli nie mysli w zmianie w przyszlosci na jakiegos lepszego procka to chyba nie ma sensu imho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Do celerona 1,7 nie ma sensu pchać jakiejś wypasionej płyty bo proc jest bardzo mierny... Ta płyta z prockiem sie zgodzi ale sprawdz to jeszcze dla pewności. Ja polecałbym 845 spokojnie styknie, nawet będzie miało to ręce i nogi a ponadto bardzo przystępna cena... No chyba że planujesz jakąś przesiadkę! EDIT: Literowki Edytowane 4 Lipca 2005 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Z empirycznych doswiadczeń wiem że ten proc. dobrze działął mi z płytą na chipie P4X400, spokojnie fsb 133,VIA są dobre do tych celeronów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...