Skocz do zawartości
Qude

PSU 400W i wiecej. HELP!!

Rekomendowane odpowiedzi

Ponad tydzien temu zjaral mi sie kolejny tani zasilacz 300W (wytrzymal rowno 3 tygodnie). Przez fakt, ze mieszkam w zadupiu jakim niewatpliwie jest glogow nie moge nigdzie znalezc nawet niefirmowej 400W-owki ;(. Znalazlem fajne zasilacze topower na overclockers.pl. ale dostalem odp, ze bende musial czekac na przesylke min. 10 dni :!: I tu pytanie...

Czy moze mi ktos powiedziec (napisac linka) gdzie znajde jakas firmowy PSU 400W lub wiecej?? odpada allegro bo nic ciekawego tam nie ma, no i 4max.com.pl wlasciwie tez... PLS HELP :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;(

Ach stwierdzilem ze chyba jednak poczekam te 10dni... zasilacz topower ma swietne parametry i kosztuje tylko 270zl.. to 2/3 tego co za porownywalny z 4max'a... Tak, czy siak dzieki za pomoc ;)

BTW Lancer skad jako student masz kase na taki wypasiony sprzecik??

Bogaci starsi, czy kasa z recenzji..??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;(

Ach stwierdzilem ze chyba jednak poczekam te 10dni... zasilacz topower ma swietne parametry i kosztuje tylko 270zl.. to 2/3 tego co za porownywalny z 4max'a... Tak, czy siak dzieki za pomoc ;)

BTW Lancer skad jako student masz kase na taki wypasiony sprzecik??

Bogaci starsi, czy kasa z recenzji..??

Starzy nie dokladaja mi ani grosza do zycia. Troszku sie pracuje ale oszczedzam na jedzeniu i przejazdach po miescie (autobusy) :D a z recenzji nie mam ni zlotowki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Starzy nie dokladaja mi ani grosza do zycia. Troszku sie pracuje ale oszczedzam na jedzeniu i przejazdach po miescie (autobusy)  :D a z recenzji nie mam ni zlotowki...

Cheche to niezle ;) Gratulacje! A mam pytanie do Ciebie...(kolejne) Pislaes gdzies, ze masz w firmie dostep do P4 2.4Ghz ze steppingiem C1... Moglbys uchylic rombka tajemnicy jak qpic takie cacuszko?? Wypytalem sprzedawcow w wiekszosci sklepow w moim miecie, ale onie przewaznie odpowiadali tak: "stepping C1?? to chodzi o to, ze ma 512Kb cache'u tak?? Mamy tylko takie prosze pana"... No i po kilku godzinach zrezygnowalem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Starzy nie dokladaja mi ani grosza do zycia. Troszku sie pracuje ale oszczedzam na jedzeniu i przejazdach po miescie (autobusy)  :D a z recenzji nie mam ni zlotowki...

Cheche to niezle ;) Gratulacje! A mam pytanie do Ciebie...(kolejne) Pislaes gdzies, ze masz w firmie dostep do P4 2.4Ghz ze steppingiem C1... Moglbys uchylic rombka tajemnicy jak qpic takie cacuszko?? Wypytalem sprzedawcow w wiekszosci sklepow w moim miecie, ale onie przewaznie odpowiadali tak: "stepping C1?? to chodzi o to, ze ma 512Kb cache'u tak?? Mamy tylko takie prosze pana"... No i po kilku godzinach zrezygnowalem ;)

Na stronie Intela jest spis wszystkich prockow z seriami i specyfikacja. Na pudelku jest nadrukowana seria i poprostu szukasz po tym. Procki z C1 maja sierie SL6Ex gdzie X to dowolna liczba lub litera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

Tez mysle nad nowym zasilaczem, ale jeszcze sie nie zdecydowalem jaki :( 

Lancer wiedzialem ze nie odpuscisz sobie recki o pentku4 3.06Ghz

Czekam na maila, ale bez pospiechu

Pozdrowka

Eee tam ten Pentiumek tak mnie nie podnieca bym sie do niego palil ale DYD prosil mnie bym go przetescil wiec jakos wyszlo.

Sorka za majla ale strasznie nie lubie na na nie odpisywac 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka

Tez mysle nad nowym zasilaczem, ale jeszcze sie nie zdecydowalem jaki :( 

Lancer wiedzialem ze nie odpuscisz sobie recki o pentku4 3.06Ghz

Czekam na maila, ale bez pospiechu

Pozdrowka

Eee tam ten Pentiumek tak mnie nie podnieca bym sie do niego palil ale DYD prosil mnie bym go przetescil wiec jakos wyszlo.

Sorka za majla ale strasznie nie lubie na na nie odpisywac 8)

Sorry ale nie wiedzialem ze nie lubisz, ale na przyszlosc bede wiedzial

Pozdrowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracajac do tych steppingow to na stronie ze spec. znalazlem P4 2.4Ghz z Id SL6EU i niestety jest to stepping B0...

Kurde moja teoria updla... pozostaje ci wiec przejrzec wszelkie serie interesujacych cie prockow i spisac na kartke sierie tych na nowym jadrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...