Jesol Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Mam problem z dzwiekiem. Po jakims czasie chodzenia komputera trace dzwiek, doslownie trace. Nie ma go w grach, mp3 itd. Odzyskuje go dopiero po restarcie kompa. Kable sa ok, glosniki tez, temperatura wewnatrz obudowy normalna. Karta jest zintegrowana SIS 7012 Audio Device. Po jakims czasie sytuacja zmienila sie. Mianowicie, gram i jest naprzyklad strzal i jest jakaby jego echo, albo trace czesciowo dzwiek np. sa slyszalne kroki a muzyka nie. Co sie dzieje moze mi ktos pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesol Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Sorry ze 2 post pod rzad ale czy nikt nie potrafi mi pomoc? Bardzo prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Być może problem leży po stronie sterowników.Poszukaj na necie nowszych i przeinstaluj (tzn. wywal stare najpierw a potem zainstaluj nowe).Może to coś da... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja to bym stawial, ze jakies przepiecie jest w karcie. Pozatym czy ten dzwiek znika zawsze po uplywie tego samego czasu ???. Mysle, ze mozna sie pokusic o naprawe gwarancyjna plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Przeinstaluj stery i soft do ustawień dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...