g0rgiasz Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Witam.. Uzywam TC do przesylania plikow przez FTP.. ale szlag mnie trafia jak co chwile widze: --------------------------- ftp --------------------------- Polecenie PORT nie powiodło się! --------------------------- OK --------------------------- szukam tych klientow online przez ww. jest tego sporo i ladnie dzialaja ale nie ma w nich mozliwosci przesylania katolgow z cala struktura.. a to kicha bo jak bym mial pliczek po pliczku to... czy znacie jakis ktory to obsluguje. badz czy wogole istnieje taka mozliwosc,bo z tego co widze, to nie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Flash FXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 rzeczywiscie bardzo dobry klient ftp przez www :P next please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 dlaczego musi byc przez www? O.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 bo przez wina mi co chwile blad wywala, z przyczyn technicznych - hu**** net.. a przez www smiga.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 A masz włączony tryb pasywny w kliencie ftp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Tak tak wszystko mam tak jak nalezy, tylko sa problemy z netem.. i mam te bledy wiec szukam jakiegos przez www... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Jedyne wyjscie jakie widze to: Spakowanie katalogu [zip] ( LOCAL ) Wyslanie go na serwer ( HTTP ) Rozpakowanie tego pliku przez ten serwer ( PHP ) Wysłanie wszystkich plikow pokolei na serwer FTP ( PHP ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 znalazlem inne ;) web2ftp.com tam wybieram spakowany plik, a on go kopiuje w mig i juz sam rozpoakowywuje :D wypas.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Ja bym sie bal o przejecie hasła do FTP ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...