point1 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Cze Mam maly problem probuje sciagnoc Radiator orginalny ale on chyba jest tam przyklejony na stałe <_< odeplem te biłe koleczki które go dociskaja a tu nawet nieda sie go ruszyc :angry: macie jakis pomysł zeby go zdjac bez uszkodzenia rdzenia ??bo niechce sie odklejic od rdzenia !! :mur: Pomocy prosze !! :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 1. Zamrażalnik (wkładasz zawiniętą w taką torebke do żarcia na 40 min, później klej sie kruszy) 2. Suszarka - grzejesz przez ok. 5 min na radiator po czym próbujesz go ukręcić 3. Dłuto + Młotek (na własną odpowiedzialność, w moim przypadku było ok) - wkładasz pod radiator dłuto tak jakbyś chciał go wybić do góry i napier****sz dopuki nie odpadnie... Sapphire Radek 9200SE z odkutym radiatorem (dłutohardkor :)): http://img20.imageshack.us/img20/9432/odklejone2jj.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 thx! spróbuje to z zamrazalnikiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 thx! spróbuje to z zamrazalnikiem :D 1526700[/snapback] Polecam tą metodę. Zapraszam do tematu Overclocking: Radeon 9200se W pierwszym poście opisałem dokładniej co i jak i zapodałem link do źródła tego patentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 A ma ktos pomysl jak sie pozbyc pozostalosci kleju z chipa? Wprawdzie nie mam radeona, ale staram sie uporac z podobnym problemem na NB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...