pete Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Mam od niedawne tę nagrywarkę i musze stwoerdzić, że jest głośna. Nawet bardzo. Po włożeniu filmu dvd szumi jak cholera... Czy tak powinno być czy da się to jakoś zmniejszyć???? Czasem szumi mniej czasem bardziej. W moim starym odtwarzaczu DVD też się to działo, ale po jakimś czasie przestał w ogóle szumieć i dziala cichutko... Czy ktoś wie co to jest??? i czy jeżeli ktoś ma tę samą nagrywarkę to czy ona u niego tez jest głośna????? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 U mnie jest cichutki, ale ja mam wersje XL. Moze wgraj nowszy firmware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemonbeer Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Hejka, mam pytanie, zapewne dla fachowca banalne, ale ja jestem totalnym laikiem: jak wgrać firmware????? Mam od kilku dni Pioneer DVR-109, ściągnąłem BIOSA 1.55, uruchamiam go i w wyskakującym oknie pojawia się mi zapis: "Available target not found" - co może być tego przyczyną??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 No wlasnie ja mam ten sam problem. I jeszcze takie cos mi doskwiera ze notorycznie nawala w trakcie wypalania, czy to cd czy dvd. Uzywam Nero 7, po kilku formatach, na roznych predkosciach i malo kiedy udaje mi sie wypalic za pierwszym podejsciem... Czy ktos pomoze? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Podłączcie napęd pod kanał jako jedyny (nic innego do taśmy) i master. U mnie elegancko się flasciach!e. A głośny jest jak się mocno rozkręci (109 nie-XL) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jest podpiety sam na tasmie na master i lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...