darek505 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 MAM PYTANIE BO NIE BARDZO WIEM GDZIE SIE TO SPRAWDZA MAM PROCESOR I SPISAŁEM NUMER SERYJNY A WIEC L3490499 I JESZCZE JEDEN BYŁ M499K787 PROCESOR TO P4 3.2 PRESCOT BYŁBYM WDZIECZNY GDYBYSCIE NAPISALI KILKA SŁÓW CZY TEN PROCESOR POCHODZI Z DOBREGO ZRÓDŁA CZY NIE I TAKIE TAM Z GORY DZIEKUJE POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 MAM PYTANIE BO NIE BARDZO WIEM GDZIE SIE TO SPRAWDZA MAM PROCESOR I SPISAŁEM NUMER SERYJNY A WIEC L3490499 I JESZCZE JEDEN BYŁ M499K787 PROCESOR TO P4 3.2 PRESCOT BYŁBYM WDZIECZNY GDYBYSCIE NAPISALI KILKA SŁÓW CZY TEN PROCESOR POCHODZI Z DOBREGO ZRÓDŁA CZY NIE I TAKIE TAM Z GORY DZIEKUJE POZDRAWIAM 1527013[/snapback] Pierwsza rzecz - wyłącz Caps Locka :angry: Po drugie - ten numer pierwszy co napisałeś mówi, że procek był wyprodukowany w 49 tygodniu 2003 roku. Ten drugi numer - nic wg mojej wiedzy nie daje. Po trzecie - podaj oznaczenie zaczynające się od SL... - ono powie jaki ma Twój procesor stepping. Jak jest np. SL7PN (jak u mnie) - to lepiej nie mogłeś trafić :wink: http://processorfinder.intel.com/scripts/default.asp - tu sprawdzisz sobie sam co Ci się trafiło... Po czwarte - czy z dobrego źródła? Hmm - ogólnie te P4 z Allegro po 500-600zł to gwarancję mają wirtualną. Pocieszające jest jednak, że jak nie będziesz przeginać z podkręcaniem, a w zasadzie z napięciem i temperaturą - szansa na popsucie procka jest minimalna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...