Exeqtor Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Mam glosniki Creative 4400 (4+1). Do tej pory grały bez problemu aż włączyłem i słyszę jak gra mi tylko jedna strona (konkretnie lewa) . Sprawdziłem wszystkie połączenia, ustawienia w Windowsie. Przeinstalowałem sterowniki. Dalej to samo. Sprawdziłem same głosniki podłączając je na odwrót i nic - cisza z prawej strony. Czy jest jakaś możliwość ze spaliły się wejścia w subwooferze dla głośników tylko z jednej strony ? Przeciez one sa dzielone na przód i tył zatem jakby cos miało się spalić to chyba w tych kierunkach a nie prawa i lewa strona. Co zatem radzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exeqtor Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Problem został rozwiązany. Na szczęscie nie spalily sie wejscia. Pomogło usunięcie w Menedżerze Urządzeń karty muzycznej i jej ponowne zainstalowanie. Nie wiem jaki program spowodował tą "awarię" bo nie instalowałem ostatnio nic nowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...