ziomi Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Jak w temacie , mam zamiar wydac 209 pln na sluchawki Icemat Siberia... slyszalem ze te sluchawki maja wiele zalet ale jakos nie slyszalem minusow,,, moze ktos kto juz ma te sluchawki by sie wypowiedzial czy warto je kupowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelama Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 a jaka k. dzw dysponujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomi Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 w tej chwili to mam zintegrowana realteka ac` 97 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 To może najpierw zmień kartę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomi Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 http://www.realtek.com.tw/products/product...modelid=2003101 tu se specyfiki tej karty.... a pozatym pytalem sie o sluchawki nie o karte ;P , karte to mam zamiar i tak zmieniac niedlugo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Pytałeś o słuchawki, ale IMO nie ma sensu kupować takich słuchawek do słabej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 a przy dobrej karcie warto ? tez chcialbym je kupic po przesiadce z jakis gowniakow philipsa :-$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 A czy istnieją konkurencyjne słuchawki do gier i muzy bez mikrofonu lub z odpinanym takim jak icemat siberia. Cena 100-200zł. Wolałbym raczej te 100 niż 200 ale chodzi mi o słuchawki na lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 imo jesli na lata to nie za 100zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 A czy zew. karte dzwiekowa, ktora jest sprzedawana w zestawie z IceMat Siberia (299zl) mozna uznac za dobra i wystarczajaca do tych sluchaweczek? Ewentualnie, czy lepiej kupic te sluchawki w normalnej cenie za 209zl, a dokupic jaks inna karte dzwiekowa, do 90zl? Ogolnie co do sluchawek, to opinie maja dobre, chociaz chetnie bym sie dowiedzial wiecej nt dzialania tego mikrofonu przypinanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 a daj linka do tej zewnetrznej karty, tak z ciekawosci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Podobno ta karta to kompletna padaka. A co sądzicie o Sharkoon Cosmic 5.1 wydają się być ciekawsze od icemata. Mają 8 głośników i oddzielną regulację dla każdej pary głośników (no i odpinany mikrofon bo dla mnie to najważniejsze aby mikrofon nie był zintegrowany. A co polecilibyście w cenie do 200zł w słuchawkach (głównie do słuchania muzy i Call of Duty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Tu jest ogolnie o calym zestawie, ale nt karty to za wiele sie nie mozna dowiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Ewentualnie, czy lepiej kupic te sluchawki w normalnej cenie za 209zl, a dokupic jaks inna karte dzwiekowa, do 90zl? 1566392[/snapback] Najlepiej je kupić za 175zł ;) , a co do tej karty to nie wydaje mi się, żeby było to coś nadzwyczajnego. IMO lepiej dołożyć ~100zł i kupić Audigy2. Sam mam czarną Siberie na Realteku ALC850 i przymierzam się do kupna A2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Najlepiej je kupić za 1566433[/snapback] krolu zloty :) dobrze ze podales linka do prolajnu bo teraz wiem gdzie je najlepiej kupic :) btw. zadowolony jestes z tych sluchawek ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Podobno ta karta to kompletna padaka. A co sądzicie o 1566423[/snapback]Też jestem ciekawy tych słuchawek... tyle że mają 6 głośniczków a nie 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) SPECYFIKACJA: • 8 glośników z wbudowaną wibrcją basu. • Specjalny kontroler głośników. (każdy głosnik odseparowany od siebie) • Niebieska wskazanie diodą LED. • Niskoszumowy mikrofon. • Wysoki komfort noszenia sluchawek: zamortyzowany paląk, ruchome podkladki pod nauszniki. • Uniwersalna wtyczka 3.5 mm stereo. (do Twojego zestawu HI-FI, odtwarzacz DVD, TV, itp.) 1568512[/snapback] Jest napisane że posiadają 8, wyglądają bardzo atrakcyjnie i chyba się na nie skuszę. No chyba że jest coś lepszego do gier w cenie do 200zł bez zintegrowanego minrofonu (może go nie być wcale) Edytowane 27 Lipca 2005 przez PgX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...