Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie , mam zamiar wydac 209 pln na sluchawki Icemat Siberia... slyszalem ze te sluchawki maja wiele zalet ale jakos nie slyszalem minusow,,, moze ktos kto juz ma te sluchawki by sie wypowiedzial czy warto je kupowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy istnieją konkurencyjne słuchawki do gier i muzy bez mikrofonu lub z odpinanym takim jak icemat siberia. Cena 100-200zł. Wolałbym raczej te 100 niż 200 ale chodzi mi o słuchawki na lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy zew. karte dzwiekowa, ktora jest sprzedawana w zestawie z IceMat Siberia (299zl) mozna uznac za dobra i wystarczajaca do tych sluchaweczek? Ewentualnie, czy lepiej kupic te sluchawki w normalnej cenie za 209zl, a dokupic jaks inna karte dzwiekowa, do 90zl?

Ogolnie co do sluchawek, to opinie maja dobre, chociaz chetnie bym sie dowiedzial wiecej nt dzialania tego mikrofonu przypinanego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno ta karta to kompletna padaka. A co sądzicie o Sharkoon Cosmic 5.1 wydają się być ciekawsze od icemata. Mają 8 głośników i oddzielną regulację dla każdej pary głośników (no i odpinany mikrofon bo dla mnie to najważniejsze aby mikrofon nie był zintegrowany.

A co polecilibyście w cenie do 200zł w słuchawkach (głównie do słuchania muzy i Call of Duty)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewentualnie, czy lepiej kupic te sluchawki w normalnej cenie za 209zl, a dokupic jaks inna karte dzwiekowa, do 90zl?

1566392[/snapback]

Najlepiej je kupić za 175zł ;) , a co do tej karty to nie wydaje mi się, żeby było to coś nadzwyczajnego. IMO lepiej dołożyć ~100zł i kupić Audigy2. Sam mam czarną Siberie na Realteku ALC850 i przymierzam się do kupna A2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SPECYFIKACJA:

8 glośników z wbudowaną wibrcją basu.

• Specjalny kontroler głośników.

(każdy głosnik odseparowany od siebie)

• Niebieska wskazanie diodą LED.

• Niskoszumowy mikrofon.

• Wysoki komfort noszenia sluchawek:

zamortyzowany paląk, ruchome podkladki pod nauszniki.

• Uniwersalna wtyczka 3.5 mm stereo.

(do Twojego zestawu HI-FI, odtwarzacz DVD, TV, itp.)

1568512[/snapback]

Jest napisane że posiadają 8, wyglądają bardzo atrakcyjnie i chyba się na nie skuszę. No chyba że jest coś lepszego do gier w cenie do 200zł bez zintegrowanego minrofonu (może go nie być wcale)

Edytowane przez PgX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi