szymon_ Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Witam mam maly dylemat posiadam sprzet taki jak w podpisie ;) wiadomo komp juz nie najnowszy, nowe gry takie jak GTA San Andreas poprostu mi sie tna :( nie jest to jakies przesadne zacinanie sie ale wyraznie zwalniaja kiedy na "ekranie" dzieje sie cos wiecej ;), i teraz pytanie? jaka karte graficzna do ok 100 zl powinienem kupic by poprawic ten stan rzeczy ;) wybieram pomiedzy GF2 GTS, TI, PRO, ULTRA ?? co bylo by najlepszym posunieciem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) zapoluj na gf3ti200, widzialem ze chodza juz po 120 zł niedlugo bede sprzedawal swoja (gainward ti/450), ale za troszke wiecej ;) a tak to raczej 2ti Edytowane 3 Lipca 2005 przez madek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 zapoluj na gf3ti200, widzialem ze chodza juz po 120 zł niedlugo bede sprzedawal swoja (gainward ti/450), ale za troszke wiecej ;) a tak to raczej 2ti 1527726[/snapback] Ja dałem 99 zł B) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53763463 i jak na razie jestem zadowolony (może dlatego, że w gry nie gram :lol:), tylko karta ma jeden mankament: grzeje się jak diabli, musiałem dać dodatkowy nawiew od dołu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Ja dałem 99 zł B) 1527737[/snapback] Wsumie ja tez gram sporadycznie ;) dlatego niechce pakowac w to duzej kasy za rok i tak planuje duza rozbudowe komputera, to ma byc tak cos na "teraz" jak najtaniej :) ze sprzetem jestem w tyl o wiele lat swietlnych ale biorac na logike 3ti musi byc lepsza od 2ti a ceny sa zblizone wiec chyba skorzystam z rad i poszukam jakiejs 3'ki ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...