zaba1978 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) Witam, male pytanko odnosnie chlodnicy, czy na obudowie jest jej odpowiednie miejsce?? chlodnica: srodek: pompka: Edytowane 3 Lipca 2005 przez zaba26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion_THG Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) Jezlei nie masz BIG'a to nie masz wiekszego wyboru... Na dnie i boku nie zmiescisz, na froncie tez nie, pozostaje tylko na zewnatrz na topie budy... Tylko ta BIEII az prosi sie o jakis ladny stojaczek z katownikow aluminiowych... to cuś z drewna wyglada co najwyzej amatorsko :D. Wszystko zalezy od ilosci pracy jaka chcesz wlozyc w "upchanie" WC. Ja z katownikow aluminiowych zrobilem obudowe na WC a'la prometeia. W tej "podbudówce" znajdije sie rekord + 2*120mm crystal fan + hydor L20, weze przechodza przez otwor w dnie midi towera stojacego na "module chlodzacaym". Edytowane 3 Lipca 2005 przez Orion_THG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 A może uda się zamontować tak samo jak u mnie? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 sorry za OT ale nie moglem sie powstrzymac ;) Swietna pompa do tego taki bloczek na cpu :) :) Odnosnie tej pompy. Czy moglbys wyrazic swoja opinie na jej temat ? Pytam dlatego ze rozwazam jej zakup, powstrzymuje mnie jednak cena. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) sorry za OT ale nie moglem sie powstrzymac ;) Swietna pompa do tego taki bloczek na cpu :) :) Odnosnie tej pompy. Czy moglbys wyrazic swoja opinie na jej temat ? Pytam dlatego ze rozwazam jej zakup, powstrzymuje mnie jednak cena. 1528907[/snapback] Co masz na mysli piszac taki bloczek??Poczytaj sobie o nim w necie to sie przekonasz czy taki zly, a z pompki jestem jak najbardziej zadowolony cichutka i ma powera :lol: @Andy: Nie da rady tak zamontowac chlodnicy jak u Ciebie, przyjdzie kupic wieksza obudowe :unsure: Edytowane 4 Lipca 2005 przez zaba26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 A czemu nikt (lub prawie nikt) nie montuje chlodnicy u gory obudowy, w srodku, podwieszonej pod topem? Wystarczy wyciac blache z gory, zalozyc siateczke w to miejsce i "komin" jak sie patrzy. Mi sie to wydaje najbardziej naturalnym miejscem dla chlodnicy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion_THG Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 A czemu nikt (lub prawie nikt) nie montuje chlodnicy u gory obudowy, w srodku, podwieszonej pod topem? Wystarczy wyciac blache z gory, zalozyc siateczke w to miejsce i "komin" jak sie patrzy. Mi sie to wydaje najbardziej naturalnym miejscem dla chlodnicy... 1529115[/snapback] On ma MIDI towera... nie wiem jak chcesz upchac tam chlodnice nad zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteq Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Co masz na mysli piszac taki bloczek??Poczytaj sobie o nim w necie to sie przekonasz czy taki zly, a z pompki jestem jak najbardziej zadowolony cichutka i ma powera :lol: 1529021[/snapback] Mialem na mysli to ze masz porzadny i baaaardzo wydajny. Nie czesto sie widzi takie konkretne elementy. Swego czasu szukalem frezera zeby sie podjal wustrugac taki srodek jaki jest w nim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Orion_THG - a po co nad? Jest troche miejsca przed, tylko trzeba koszyki z CD (i tak glownie 1-2 sa uzywane, a najczesciej 4 dziury dostepne) w dol przesunac i jest miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 a po co nad? Jest troche miejsca przed, tylko trzeba koszyki z CD (i tak glownie 1-2 sa uzywane, a najczesciej 4 dziury dostepne) w dol przesunac i jest miejsce. 1529247[/snapback] W tym problem ze u mnie sa tylko :angry: 3 miejsca na napedy CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 zaba26 nie zastanawiaj się tylko kupuj większą bude i wtedy umieść chłodnice gdzieś nisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...