roodin Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Poluję na jakąś porządną maszynę:) Nie wchodzą w grę żadne celerony i semprony - najlepiej centrino bo chcę żeby pochodził trochę na bateriach. Będę go wykożystywał do photoshopa autocada i czasmi do filmów. najlepiej z grafiką z wbudowaną pamięcią. Osobiście podoba mi się ten co w tytule. Może ktos ma inne typy- warunek cena DO 5000 (i tak o 4000 za dużo :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117595 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sim0000 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 witam, mam v8010 od 2 tyg i jestem b.zadowolony - zaznaczam, że nie używam go do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...