Mati666death Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) Mam zamiar kupic nowe glosniki do kompa, lecz jak widzicie mam raczej ograniczony budzet... W takim razie co radzicie kupic za okolo 100zl, a moze radzicie poczekac dwa miesiace i kupic cos lepszego?? Interesuje mnie zestaw 2.0 lub 2.1 PROSZĘ O RADY!!! P.S.Głośniki mają słuzyć raczej do efektów w grach, niż do słuchania muzyki! Edytowane 3 Lipca 2005 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Albo pozbieraj dłużej, albo kup używane. Z nowych sensowne zestawy kosztują około 200zł, a takie same używane można kupic juz za 60-100zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 K, Thx. Myslę, że narazie sie wstrzymam z kupnem. Ale moze KTOŚ MA INNĄ OPINIĘ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 ja w tej cenie polecam poszukac na allegro głosników samsung sms-5100 graja bardzo ładnie jak za ta kase moze mała wada jest to ze satalitki sa zasłabe do suba ale nic wiecje nie moge im zarzucic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...