korbelsky Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 a wiec tak: mam celerona 2.4 ghz 512 ramu chipset asrock z fsb 800 mhz i ddr 400 chcialbym sie dowiedziec jak sie za niego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> i ile mozna z niego wyciagnac,ewentualnie moze macie tutoriale?bo ja nie znalazlem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 bo ja nie znalazlem... To słabo szukałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Wydawało mi się ze FAQ na forum jest cały czas dostepne dla każdego..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 a moglbym dostac linka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Jak bys poszukał to byś znalazł... Jak byś był sprytny to nawet w tym temacie jest link do FAQ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 (edytowane) rzeczywiscie.dzieki a jest to normalne ze juz po nakreceniu komp niewyczuwa karty dzwiekowej?bo z 2,4 przeszedlem na 2,65 i niestety pojawil sie brak dzwieku! :blink: Edytowane 3 Lipca 2005 przez korbelsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Masz sterowniki do niej zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jak dźwięk zintegrowany to normalne, przedobrzyłeś z FSB(to co jest na płycie jest czułe na takie zmiany) i jedyną metodą na to jest zmniejszenie FSB do poziomu działania dźwięku lub zakup k. dźwiękowej na pci i bawienie się dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...