kwas Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Witam... chciałem sie dowiedziec czy ktorys z forumowiczow posiada tę grafike... Jak ona sie kreci? czy duzo gozej od ver 64ddr? Pzdr :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Mam taka grafe od 1/2 roku. jestem b. zadowolony podkrecilem ja maksymalnie (na orginalnym wentylu) do: rdzen 250/300 pamieci 444/500 - stabilnie. Ale fundnolem sobie chlodzenie miedziane Thermaltake GeForce 4 i osiagnolem: rdzen 340 pamieci 520. mysle ze pamiatki dalo by sie jeszcze bardziej skrecic ale potrzebne by byly wieksze radiatory. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 mało troche pamiątki versji 64ddr lataja na ponad 660... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ehhh a jakie masz pamiatki na tej grafice? samsung...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Drobny szczgol - mam jeszcze podkrecone FSB z 133 na 148 czyli magistrala AGP tez jest podkrecona. Bez podkreconego proca maksymalnie wyciagnolem 340/550. Owszem pamieci w wersji 64 megowej sa szybsze. Ale wole miec zapas pamieci na DOOMa3 :D a i tak wszystkie gierki popie.....ja ekstra (lacznie z UT3). Jakos wisi mi te pare klatek/s wiecej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 a jakiej firmy masz pamiątki na tym dżiforsie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 SAMSUNGI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...