grayhat Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 witam znacie oferty stalego internetu na woli, yelonkach i na pradze poludnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 witam znacie oferty stalego internetu na woli, yelonkach i na pradze poludnie?? 1528136[/snapback] Chello? Neo ? Mieszka w Wa-wie i nie wie jaki mozna sobie net podlaczyc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayhat Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 chello nie dochodzi, jest aster ale nie maja serwerow z netem w budynku na woli, neo odpada bo nie lubie ich :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 czego aster nie ma?? bierz ten aster bo to najlepsza oferta w wawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 chello nie dochodzi, jest aster ale nie maja serwerow z netem w budynku na woli, neo odpada bo nie lubie ich :P 1528343[/snapback] Zostaje Ci tylko Blue Connect, Neo i ewentualnie jakaś sieć osiedlowa o ile wogóle ją masz. czego aster nie ma?? bierz ten aster bo to najlepsza oferta w wawie 1544171[/snapback] Chodziło zapewne o dostępność internetu w tym budynku <_< . Ja też mam Aster a internet do mojego bloku internet mają doprowadzić dopiero w "drugiej połowie tego roku", pozatym jak ma działać tak samo dobrze jak ich tv kablowa to chyba podziękuje za jedno i drugie. Mało tego, że dziadostwo to jeszcze drogie dziadostwo :? . Aster ma 2 razy gorszą ofertę od Chello. Jedyną zaletą Aster jest to, że nie ma limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...