BLANTMEN Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Mi to one za bardzo nie przeszkadzają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 U mnie tego jest pełno(mieszkam obok lasu) i lata to dosłownie wszędzie ale mam wrażenie że to są obcy pragnący zniszczyć mnie al ezawsze pudłują :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jak już przestają "żółwikować" leci po następne na balkon. I tak aż do odcięcia kicia od balkonu. :-P 1529413[/snapback] Uważaj bo wyrośnie z niego koci odpowiednik Gunthera von Hagensa ;) BTW. "żółwiki" - ten tekst mnie rozwalił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) wczoraj na spacerku kumpel złapał noi pyknałem fotke :) chyba ładniejsza od twojej! :D nie lubie tych owadów wkurzaja mnie ale u mnie od lat dzieci na ulicy łapią te chrabąszcze, ja jakoś nigdy tego nie lubiłem. link: http://83.238.57.2/~proczon/galeriaa/makro...9szcz%20noc.jpg ps. aparacik ktorym było robione zdjecie na sprzedaż :) wiecej informacji na gg :) Edytowane 4 Lipca 2005 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) ja sie kiedys tego bałem, ale ostatnio u kumpla sie tym bawilismy, zabijalismy to czym sie tylko dało (butelki, paletki, szmaty itp) fajne bylo tez jak jeden przelecial kolo ogniska i zaczoł spadać bo mu sie skrzydelka popalily :) Ale ogolnie wkurzajace bo duzo tego i leci do ludzi (przynajmiej te u nas) Teraz mi sie przypomniało, mam pytanko czy to "coś" uprawia sex, pytam się bo dwa były w takiej pozycji jakby to robily (od tyłu :P ) Edytowane 4 Lipca 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 jak gram na boisku to z kopa się takich ze 20 pociągnie :) tka naprawdę to sa szkodniki i to dość uciązliwe, trzeba tępić je w jak największych ilościach, tez kiedys jes zamykalem w sloiku ale zamykalem i zostawialem nie wiem co gorsze dla nich :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Dzisiaj oglądam "Opcy kóntra Predateur" A tu mi coś plum na podłoge... Patrze - brzuchem do góry chrabąszcz. I ani myśli się ruszyć :D Pomyślałem że pewnie wraca od kotka Sikora i go "wypuściłem" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 wląsnie o taką pozycje mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...