Skocz do zawartości
qonrad789

Co To Za Owad...

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już przestają "żółwikować" leci po następne na balkon. I tak aż do odcięcia kicia od balkonu. :-P

1529413[/snapback]

Uważaj bo wyrośnie z niego koci odpowiednik Gunthera von Hagensa ;)

BTW. "żółwiki" - ten tekst mnie rozwalił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj na spacerku kumpel złapał noi pyknałem fotke :) chyba ładniejsza od twojej! :D nie lubie tych owadów wkurzaja mnie ale u mnie od lat dzieci na ulicy łapią te chrabąszcze, ja jakoś nigdy tego nie lubiłem.

link: http://83.238.57.2/~proczon/galeriaa/makro...9szcz%20noc.jpg

ps. aparacik ktorym było robione zdjecie na sprzedaż :) wiecej informacji na gg :)

Edytowane przez wadim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie kiedys tego bałem, ale ostatnio u kumpla sie tym bawilismy, zabijalismy to czym sie tylko dało (butelki, paletki, szmaty itp) fajne bylo tez jak jeden przelecial kolo ogniska i zaczoł spadać bo mu sie skrzydelka popalily :) Ale ogolnie wkurzajace bo duzo tego i leci do ludzi (przynajmiej te u nas)

Teraz mi sie przypomniało, mam pytanko czy to "coś" uprawia sex, pytam się bo dwa były w takiej pozycji jakby to robily (od tyłu :P )

Edytowane przez Garfield^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak gram na boisku to z kopa się takich ze 20 pociągnie :)

tka naprawdę to sa szkodniki i to dość uciązliwe, trzeba tępić je w jak największych ilościach, tez kiedys jes zamykalem w sloiku ale zamykalem i zostawialem nie wiem co gorsze dla nich :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj oglądam "Opcy kóntra Predateur" A tu mi coś plum na podłoge... Patrze - brzuchem do góry chrabąszcz. I ani myśli się ruszyć :D Pomyślałem że pewnie wraca od kotka Sikora i go "wypuściłem" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi