KWS89 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Włączam kompa. A tu bombardowanie Wysokimi dźwiekami. Czego to może dotyczyć. Dysq sie jeb..?Prosze pomożcie. TEN DŹWIĘK JEST NIE DO WYTRZYMANIA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moody Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Miałem tak samo na dysku IBMa, oprocz tego jego osiagi byly duużo gorsze. W serwisie wymienili go na nowego :) Pewnie łożyska się zacierały... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Dobrze wiedziec teraz juz wiem ze nie kupe se dysku IBM dzieki (nie lubie wysokich dzwiekow :? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Dobrze wiedziec teraz juz wiem ze nie kupe se dysku IBM dzieki (nie lubie wysokich dzwiekow :? ) Pierwszy post o tym, ze IBM piszczy. Na baracude IV tez sie sypia gromy, a jest uwazany za super dysk. Jedynie dobre dyski to dawne 2, 4, 6 gigowe zwykle taniochy. To se ne wrati. Ktos zapuka do drzwi a tu dysk pada od wstrzasow :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Skąd ten dźwięk pochodzi? Ja tesh kiedyś miałem problem z dźwiękami z wnętrza obudowy. Musiałem roz***** (popsuć) głośniczek na sieciówce i wyjąć z obudowy :lol:. Ten na sieciówce pevnie się dąło programowo wyłączyć ale miałem zabawe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...