grzechu1 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 hej. Wymieniłem właśnie karte graficzną w moim komputerze, natomiast starą (GF 4MX440) chciałem dać bratu, który ma kartę grafiki zintegrowaną z płytą główną. Gdy rozkręciłem obudowę zobaczyłem że na slocie AGP jest naklejka na której pisze żeby nie używac karty o napięciu 3.3 V. Wie ktoś moze jakie jest napięcie w tym GF4?Miał ktoś taki przypadek? Proszę o wyrozumiałość, jesem laikiem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jaką krotność AGP ma Twoja płyta i karta graficzna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu1 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Jaką krotność AGP ma Twoja płyta i karta graficzna? 1528870[/snapback] Na płycie jest AGP X8 a karta to na 99% AGP X4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 NO to gitowo...karta w takim razie będzie chodziła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu1 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 NO to gitowo...karta w takim razie będzie chodziła. 1529341[/snapback] Mam nadzieje że nic się nie spali bo inaczej brat mnie zatłucze. Dzięki i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...