blawo Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zeby rozwalić drzwi bez strat w ludziach nastaw timer bomby na 4 min. A tak przy okazji SE stało się moją ulubioną grą , ale stawiam ją zaraz za Operation Flashpoint. Można ją przejśc na wiele sposobów (mówię oczywiście o SE), No i gra multiplayer jest super ! Znacie może jakieś mody ? Lub sposoby na "podrasowanie" postaci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbirkos Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zadam banalne pytanie na temat Sniper Elite. Czy ktos wie jaki klawisz jest odpowiedzialny za skakanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zadam banalne pytanie na temat Sniper Elite. Czy ktos wie jaki klawisz jest odpowiedzialny za skakanie? Taki klawisz nie istnieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bynio Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Witam Chlopaki mam poważnie głupi problem;] Normalnie pierwsza misja... Obiekt numer 3. Dochodze do Swoich niemieckich zołnieży i nic sie nie dzieje klikalem kazdy klawisz ale nic sie nie dzieje... Musicie mi pomoc;] No własnie może mi ktoś podpowiedzieć jak wybrnąć z tej sytuacji dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbirkos Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Czyli nie da sie skakac/podskakiwac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 zgadłeś :) ale to nie przeszkadza specjalnie, w końcu to nie platformówka, tylko symulator snajpera :) a snajperzy z reguły nie skaczą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 No własnie może mi ktoś podpowiedzieć jak wybrnąć z tej sytuacji dzięki O ile dobrze kombinuę to musisz do nich przytargać "na barana" tego gościa którego torturowano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Dobrze kombinujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bynio Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 O ile dobrze kombinuę to musisz do nich przytargać "na barana" tego gościa którego torturowano. DZIĘÓWECZKA :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bynio Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 jeszcze jedno :oops: czy można wyłączyć tekomunikaty (info) pojawiające sie co jakis czas bo wpienia mnie to trochę :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Można. Game Setting > Tutorial Mode > Off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Tak sie głupio spytam: Ska dorwać tą grę ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3bynio Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Gierka niesamowita :-P Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Gierka niesamowita :-P Polecam Możesz konkretniej ją polecić ?? Zdradzić gdzie ją kupić ? Szukam kurna po necie i jedyne co znajduję to zapowiedzi i pinie userów. Ale skąd ją kurna wytrzasnąć, żeby pograć ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Tu kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Chyba widziałam ja w MediaMarkt ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 W "moich" 2 MM nie ma. Gały wywalili payace i tyle :blink: Z tego zagramanicznego zaś, to kurna jakoś tak nie bardzo. Cena wyjdzie pewnie jakaś kosmiczna z wysyłką, a i języka nie znam na tyle, żeby zakupić do porządku :( Nikt się nie chce pozbyć swojej ? Nikomu sie jeszcze nie znudziła ? Ludzie, no nie bądźcie tacy, pomóżcie kurna, plizzzzzzzzzz :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Ale w Polsce nie ma wydawcy. Pozostaje import prywatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hameruś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Witam wszystkich sniperów i mam pytanie odnosnie misji gdzie trzeba podłożyc dwa ładunki zegarowe w bazie paliwowej, a mianowicie co tam robić po kolei. Wykańczam po cichu dwóch sniperów i kilku innych rusków i podkładam ładunek między zbiornikami i nic , czekam i nic nie wybucha . O co chodzi w tej misji pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) Podłóż i idż do bunkrów. Tam poczekaj aż oficer otworzy sejf i kulka. zabierz papiery i wypad do miejsca rozpoczęcia misji. Pamiętaj by w bunkrach zanim przyjdzie oficer posprzątać ślady swojej działalności. Chyba trzeba jeszcze jakieś sterowanie wyłączyć, zobacz na mapie. Edytowane 17 Grudnia 2005 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hameruś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Podłóż i idż do bunkrów. Tam poczekaj aż oficer otworzy sejf i kulka. zabierz papiery i wypad do miejsca rozpoczęcia misji. Pamiętaj by w bunkrach zanim przyjdzie oficer posprzątać ślady swojej działalności. Chyba trzeba jeszcze jakieś sterowanie wyłączyć, zobacz na mapie. Kurna ale to zagmatwane :0 ale powiedz mi jeszcze który ładunek podłozyc najpierw ten przy zaworach cz ten przy zbiornikach i którędy iśc do zbiorników i czy najpierw sprzątnąć ludków w bunkrze, pytam szczegółowo bo gierka jest po angielsku. Dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 zbiorniki, zawory, bunkry (tam gdzie czołg), zabijaj kazdego kto wejdzie w drogę (z wyjątkiem oficera do momentu otwarcia sejfu) , posprzątaj ciała w bunkrze (jak je zobaczą mission failet) A tak w ogóle patrz na mapę, masz tam wszystko zaznaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hameruś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 zbiorniki, zawory, bunkry (tam gdzie czołg), zabijaj kazdego kto wejdzie w drogę (z wyjątkiem oficera do momentu otwarcia sejfu) , posprzątaj ciała w bunkrze (jak je zobaczą mission failet) A tak w ogóle patrz na mapę, masz tam wszystko zaznaczone Jak podłoże bombe przy zbiornikach to nie moge podłożyc przy zaworach i o co tu chodzi czy ktos pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 W "moich" 2 MM nie ma. Gały wywalili payace i tyle :blink: Z tego zagramanicznego zaś, to kurna jakoś tak nie bardzo. Cena wyjdzie pewnie jakaś kosmiczna z wysyłką, a i języka nie znam na tyle, żeby zakupić do porządku :( Nikt się nie chce pozbyć swojej ? Nikomu sie jeszcze nie znudziła ? Ludzie, no nie bądźcie tacy, pomóżcie kurna, plizzzzzzzzzz :unsure: Jak Jestes zainteresowany moge ci sprzedac fre sniper elite. Dysponuje kilkoma sztukami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Jak Jestes zainteresowany moge ci sprzedac fre sniper elite. Dysponuje kilkoma sztukami Dziękuję Ci, ale już dorwałem ta gierkę :) Stary dobry znajomy mi ją odstąpił, jemu się niezbyt spodobała (na moje szczęście ;) ) Tak więc koniec "kłopotów" z elitarnym snajperem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Świetna giera, trzeba tylko przymknąć oko na grafę ;) ... Właśnie przeszłem misję na dworcu - majstersztyk :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig44 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Świetna giera, trzeba tylko przymknąć oko na grafę ;) ... Właśnie przeszłem misję na dworcu - majstersztyk :> Zgoda, gram cały grudzień i pewnie jestem dopiero w połowie, sporo jest tych misji. A potem od nowa na wyższym poziomie trudności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Właśnie skończyłem misję w fabryce ciężkiej wody - daleko do końca? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartearab Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Pomocy jestem w misji z francuska katedra i ciagle zabijaja mojego informatora OSS co zrobic zeby przejsc ta misje????????????????????????Gram na poziomie sniper elite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 osłaniać go? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...